Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

«Υπάρχουμε πλεόν στον ποδοσφαιρικό χάρτη και θα υπάρχουμε»

Στο Αθλητικό Metropolis μίλησε ο Χρήστος Κόντης. Ο ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στη μεγάλη πρόκριση της ομάδας τους στους 8 του τσάμπιονς λιγκ, στον Ιβαν Γιοβάνοβιτς, στον Διονύση Χιώτη αλλά και στο προσωπικό πρόβλημα που αντιμετώπισε.

Για τον ΑΠΟΕΛ: «Έχουμε φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα, έχουμε μια άρτια συνεργασία, είμαστε πολλά χρόνια μαζί και καταφέραμε να κάνουμε κάτι που για πολλούς θα ήταν δυσνόητο να το καταλάβουν. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πλέον υπολογίζουν τον ΑΠΟΕΛ. Κάποιοι στη Λυών είχαν πει ότι είναι χριστουγεννιάτικο δώρο η κλήρωση με το ΑΠΟΕΛ. Είμαστε στον ποδοσφαιρικό χάρτη πλέον, υπάρχουμε και θα υπάρχουμε, βλέπουμε πάντα τους αντιπάλους στα μάτια, ένας μικρός μπορεί να κερδίσει κάτι μεγάλο, έτσι το βλέπουμε».

Για την εμφάνιση του Χιώτη: «Όλοι κάνανε συγκλονιστικό παιχνίδι, αλλά ο Χιώτης έκανε το παιχνίδι της ζωής του, έκανε μια καταπληκτική εμφάνιση, και στα πέναλτι πήρε όλη τη δόξα αυτός. Δικαιούται την κλήση στην Εθνική, τα τελευταία χρόνια είναι ίσως ο κορυφαίος τερματοφύλακας. Για μένα είναι δεδομένο ότι πρέπει να είναι μέσα στους τρείς σίγουρα. Είναι στην καλύτερη φόρμα, αν ήμουν προπονητής της Εθνικής, θα τον έπαιρνα με κλειστά μάτια».

Για το περιστατικό που του συνέβη: «Αυτό που έζησα και η αποθέωση που ένιωσα όταν σταμάτησα, από τη στιγμή που έχω τη ζωή μου ήταν το καλύτερο που θα μπορούσα να είχα».

Για τον προπονητή της ομάδας: «Ο Ιβάν έχτισε την ομάδα, έφτιαξε τον κορμό, θα είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον επόμενο προπονητή αν κάποια στιγμή αποχωρήσει, έχει πετύχει πάρα πολλά».

Για το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι η 7η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης: «Αυτό δεν το περιμένει κανείς από τότε που αρχίζει η χρονιά, ποιος να φανταζόταν ότι μετά από 6-7 μήνες θα είσαι η 7η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης. Είναι κάτι απίστευτο».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: