Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο ΟΦΗ!!

Mε πρόστιμο 8.000 ευρώ τιμωρήθηκε τελικά ο ΟΦΗ για τα όσα έγιναν στο "Γεντί Κουλέ" μετά το ματς με τον Ολυμπιακό, ενώ πρόστιμα καλούνται να πληρώσουν και οι ΠΑΕ Άρης και Πανιώνιος.
Με πρόστιμο τη γλίτωσε ο ΟΦΗ
Οι Κρητικοί που η αλήθεια είναι πως φοβόντουσαν για πολύ μεγαλύτερη ποινή, μετά τα όσα έγιναν μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα δώσουν τα περισσότερα (8.000), ενώ από 6.000 θα πρέπει να πληρώσουν οι «κυανέρυθροι» και οι «κίτρινοι».
'Όσον αφορά την 20η αγωνιστική, ο Παναιτωλικός τιμωρήθηκε με 6.000 πρόστιμο, ενώ ο πρόεδρος των... καναρινιών Φώτης Κωστούλας απαλλάχθηκε.
Αναλυτικά οι αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Πεοθαρχικής Επιτροπής έχουν ως εξής: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 23ης Αγωνιστικής. Αναλυτικά :
Α) ΠΑΕ Πανιώνιος: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.
Β) ΠΑΕ Αρης: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.
Γ) ΠΑΕ ΟΦΗ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της : συνολική χρηματική ποινή οκτώ χιλιάδων ευρώ.
Η κάτωθι απόφαση αφορά την 20η αγωνιστική
Α) ΠΑΕ Παναιτωλικός, Φ.Κωστούλα (Πρόεδρο): Για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της, καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του προέδρου της κ.Φ.Κωστούλα : επιβάλλει στην ΠΑΕ Παναιτωλικός συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ. Επίσης απαλλάσσει τον κ. Φ.Κωστούλα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: