Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κατάπτωση της εγγυητικής του ΟΦΗ ζήτησαν οι Σταυρακάκης-Κασμερίδης!!

Ενας ακόμη μεγάλος οικονομικός “πονοκέφαλος” βασανίζει τον ΟΦΗ και μάλιστα προερχόμενος από δυο ποδοσφαιριστές που φόρεσαν επί σειρά ετών την φανέλα της ομάδας. Όπως έγινε γνωστό σήμερα έγινε δικαστήριο στην Αθήνα, όπου ο Κώστας Σταυρακάκης και ο Αλέξης Κασμερίδης, ζήτησαν την κατάπτωση της “εγγυητικής” του ΟΦΗ για την συμμετοχή του στη Superleague.
Κατάπτωση της εγγυητικής του ΟΦΗ ζήτησαν οι Σταυρακάκης-Κασμερίδης!
Μια πολύ “επικίνδυνη” εξέλιξη αυτή για τον ΟΦΗ, ο οποίος όμως κατάφερε να κερδίσει την αναβολή της υπόθεσης, μέχρι τις 27 Μαρτίου. Οι παίκτες έχουν δικαιωθεί σε προσφυγές που έχουν κάνει, αλλά στον ΟΦΗ πίστευαν ότι θα μπορούσε να υπάρξει ένα συμβιβασμός με αυτούς. Από ότι φαίνεται όμως αυτό δεν συμβαίνει.
Συγκεκριμένα οι δυο ποδοσφαιριστές πρόσθεσαν ένα ακόμα αγκάθι, βάζοντας με την αυτή τους της απόφαση σε μεγάλο μπελά τον ΟΦΗ καθώς σε περίπτωση κατάπτωση της εγγυητικής επιταγής υπάρχει ακόμα και ο κίνδυνος υποβιβασμού! Πάντως, κερδήθηκε αναβολή μέχρι τους 27 Μαρτίου όπου και η ομάδα πρέπει να έρθει σε συμβιβασμό με τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές της.
Στον ΟΦΗ υποστηρίζουν πως Σταυρακάκης και Κασμερίδης δεν δέχονταν συμβιβασμό κάτι που δεν περίμεναν στην ομάδα δηλαδή μια τόσο αδιάλλακτη στάση από τους συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πάντως δείχνουν διατεθειμένοι να διεκδικήσουν μέχρι και το τελευταίο ευρώ, της οφειλής που υπάρχει προς αυτούς. Πλέον ο ΟΦΗ πρέπει να κάνει ένα αγώνα δρόμου ώστε να τακτοποιήσει τους δύο ποδοσφαιριστές και να μην υπάρξει κίνδυνος για την ομάδα.
Πηγή: gentikoule.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: