Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Χρειάζεται επαγρύπνηση

Μπορεί αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ να βρίσκεται σε ανοδική πορεία, όμως οι σκιές που άφησε η συνέντευξη πριν τρεις μέρες είναι αυτό που βρίσκεται στο κέντρο των συζητήσεων. Γράφει ο Γιώργος Μήνος.
Χρειάζεται επαγρύπνηση
Η συνέντευξη αυτή που είχε σκοπό την ενημέρωση και την διαφάνεια από την διοίκηση του Ζήση Βρύζα έφερε τον κόσμο της ομάδας να έχει ερωτηματικά για τα όσα οικονομικά ακούστηκαν. Το θέμα είναι ότι ο ΠΑΟΚ έχει άνοιγμα. Και αυτό το άνοιγμα θα πρέπει να καλυφθεί μέχρι 30 Ιουνίου. Ο ΠΑΟΚ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Και γι' αυτό όσοι είναι κοντά στο σύλλογο θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι προέχουν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και από εκεί και μετά στο τέλος να αποδοθούν οι ευθύνες που αναλογούν.
Το να ρίχνεις λάσπη για κάποια στοιχεία που ακόμη δεν έχεις ακούσει και την άλλη πλευρά θεωρώ ότι μόνο κακό κάνουν στο σύλλογο. Θα πρέπει να υπάρχει σωστή διαχείριση όλων αυτών των αποφάσεων που λήφθηκαν στη γενική συνέλευση, φωνές που ακούστηκαν και καταγράφηκαν να ληφθούν υπόψη της διοίκησης Βρύζα και από εκεί και μετά ενωμένοι διοίκηση, παίκτες και κόσμος να συνεχίσουν απτόητοι για τον μοναδικό φετινό στόχο που τους έχει απομείνει και δεν είναι άλλος από την είσοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
Πρέπει όλοι να αντιληφθούν ότι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται νίκες στα επόμενα παιχνίδια για να μειώσει βαθμολογικά τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και το αβαντάζ που υπάρχει στην ειδική βαθμολογία για τα πλέι οφ από τη δεύτερη θέση να εξαλειφθεί. Για να το πετύχει όμως χρειάζεται νίκη σε κάθε παιχνίδι. Αρχής γενομένης από το μεθαυριανό παιχνίδι που γίνεται στην Τούμπα με τον Αστέρα Τρίπολης. Οι Αρκάδες βρίσκονται σε ανοδική πορεία και για το λόγο αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη επαγρύπνηση. Αν αναλογιστεί δε κάποιος ότι στις αναμετρήσεις που έχουν γίνει στην Τούμπα ο Αστέρας Τρίπολης έχει γίνει "κακός δαίμονας" του ΠΑΟΚ τότε θα πρέπει όλοι να είναι πανέτοιμοι και να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο.
Πηγή: Metrosport

Δεν υπάρχουν σχόλια: