Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κύριε Σάντος, τον είδατε;

Τι άλλο πρέπει να κάνει δηλαδή ο Χιώτης για να πάρει μια ευκαιρία στην Εθνική ομάδα του Καρνέζη και του Τζόρβα;
Κύριε Σάντος, τον είδατε; (ΒΙΝΤΕΟ)
Μια πραγματικά εκπληκτική σεζόν πραγματοποιεί ο Διονύσης Χιώτης με την φανέλα του ΑΠΟΕΛ, αλλά απ’ ότι φαίνεται ο Φερνάντος Σάντος δεν …καταδέχεται να τον καλέσει στην Εθνική ομάδα (τον είχε καλέσει μόνο όταν τραυματίστηκε ο Σηφάκης για τα παιχνίδια με Κροατία και Γεωργία για τα προκριματικά του Euro 2012).
Μιλάμε ότι ο άνθρωπος είναι σημείο αναφοράς σε κάθε ματς της κυπριακής ομάδας, βρίσκεται σε παρατεταμένη φόρμα, έχει κάνει απίστευτες εμφανίσεις στο Τσάμπιονς Λιγκ κι όμως δεν φαίνεται να συγκινείται κανείς στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.
Έχουμε πέσει, βλεπετε και σε εποχή γεμάτη με τεράστιους Έλληνες γκολκίπερ. Ο Καρνέζης, ο Τζόρβας και ο έφηβος Καπίνο είναι αυτή τη στιγμή οι επιλογές μας και να είστε σίγουροι ότι αν ο …Νικοπολίδης ήθελε, ακόμη βασικός θα ήταν. Υπάρχει λοιπόν τέτοια ξηρασία στη συγκεκριμένη θέση κι ακόμη ο Χιώτης δεν έχει κληθεί. Πραγματικά δεν ξέρουμε ποια εξήγηση μπορεί να υπάρχει.
Έτσι που το πάει ο 34χρονος πορτιέρο, θα οδηγήσει τον ΑΠΟΕΛ στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά η πόρτα της εθνικής των μεγάλων τερματοφυλάκων θα παραμείνει κλειστή γι αυτόν. Δεν αξίζει δηλαδή ο Χιώτης που βλέπουμε και τρίβουμε τα μάτια μας να ζήσει την εμπειρία ενός ΕURO; Ούτε ως τρίτος δεν χωράει κύριε Σάντος; Γελάει ο κόσμος...sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: