Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τζίγκερ εμφανίσου να τελειώνουμε!

Ο Τάσος Νικολογιάννης γράφει στο gazzetta.gr για ποιον λόγο πρέπει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, να δώσει το παρών στη Γενική Συνέλευση των μετόχων του Παναθηναϊκού.
Έρχεται, λοιπόν, η ώρα της Γ.Σ. των μετόχων όπου αναμένεται να γίνουν επίσημα γνωστές οι προθέσεις τους που θα καθορίσουν τις εξελίξεις. Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, ο Θανάσης Γιαννακόπουλος και ο Αδαμάντιος Πολέμης αναμένεται να δώσουν το παρών, πιθανότατα και ο Ζολώτας όπως και κάποιοι μικρομέτοχοι, που έχουν ήδη δηλώσει ότι θα παραβρεθούν. Για να υπάρχει εξέλιξη, όμως, σήμερα θα πρέπει να παρουσιαστεί στην Γ.Σ ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Αυτό μπορεί να γίνει μέσω δικηγόρου του, που θα ψηφίσει την τιμή μετοχής στο 0,33 και θα ανοίξει τον δρόμο , για να μπουν τα 2 εκ ευρώ του Βγενόπουλου και κάποια άλλα χρήματα από άλλους νυν και νέους μετόχους. Μπορεί να γίνει, όμως, και με την παρουσία του ίδιου του Τζίγκερ, η κάποιου άμεσου συνεργάτη του που θα μπορεί να μιλήσει αναλυτικά για το θέμα του γηπέδου, που έτσι και αλλιώς είναι στην ατζέντα.

Επειδή ο Βαρδινογιάννης λέει, ότι χαρίζει τις μετοχές του στον Βγενόπουλο και αυτός δεν τις παίρνει, διότι δεν έχει λεφτά και ο Βγενόπουλος λέει, ότι ο Βαρδινογιάννης δεν θέλει να τους δώσει τις μετοχές του και για αυτό δεν αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του γηπέδου καλό είναι να βρεθούν ο ένας απέναντι στον άλλο. Να μπουν και μέσα οι δημοσιογράφοι και να πέσουν οι μάσκες. Να γίνει ένας διάλογος με κόσμιο τρόπο και από κει και πέρα ανάλογα με τις αποφάσεις που θα ληφθούν, να κρίνουμε τον καθένα από τους δύο βασικούς μετόχους. Ο Βγενόπουλος θα πάει, άρα για μένα πρέπει να πάει και ο Τζίγκερ στην Γ.Σ για να τελειώνουμε.Εκεί με ανοιχτά χαρτιά να μιλήσουν και να μάθουμε τις πραγματικές προθέσεις του καθένα. Μπορεί ο Βαρδινογιάννης να λέει ότι δεν ασχολείται, αλλά ακόμα είναι κάτοχος του 54,7 %, άρα θέλει, δεν θέλει καθορίζει τις εξελίξεις. Για αυτό λέω. Τζίγκερ εμφανίσου να τελειώνουμε. Ψήφισε το 0,33 τιμή μετοχής για να μπουν τα πρώτα χρήματα, ανέλαβε τις ευθύνες του γηπέδου, με υπογραφές, όπως θέλει ο Βγενόπουλος και από κει και πέρα θα δούμε αν θα μπουν άλλα χρήματα , η όχι για να κρίνουμε.

Οσον αφορά το θέμα του γηπέδου λύση είναι να παρεβρεθεί ο Βαγγέλης Σαμαράς που έτρεξε όλο το πρότζεκτ του Βοτανικού και έχει όλα τα στοιχεία για να λύσει τις απορίες του Βγενόπουλου και πιθανόν και άλλων νέων μετόχων, που θέλουν να βάλουν κάποια χρήματα. Έστω και αυτό να γίνει καλό θα είναι. Αλλά για μένα σε αυτή την Γ.Σ πρέπει να είναι παρόντες οι δύο βασικοί μέτοχοι και να αποφασίσουν να ανοίξουν τις πόρτες στους δημοσιογράφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: