Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Eτοιμάζει πλάνο απόδρασης

Ο Μανουέλ Μασάδο θα "κατασκοπεύσει" …τηλεοπτικά σήμερα τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια θα καταστρώσει το πλάνο …απόδρασης του Άρη από το "Καραϊσκάκη" την Κυριακή.
Eτοιμάζει πλάνο απόδρασης
Ο Πορτογάλος τεχνικός θα παρακολουθήσει το παιχνίδι των ερυθρόλευκων κόντρα στην Μέταλιστ για το Γιουρόπα Λιγκ, το οποίο θα τον βοηθήσει να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τον προσεχή αντίπαλο του Άρη.
Η κούραση των αντιπάλων είναι κάτι που λαμβάνει υπόψη ο 56χρονος τεχνικός, ο οποίος θα προσαρμόσει αναλόγως την τακτική του (όπως, για παράδειγμα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, αφού και ο συμπολίτης προερχόταν από ευρωπαϊκό παιχνίδι), ενώ σκέφτεται να προχωρήσει και σε αλλαγές.
Ο Μασάδο θα περιμένει σήμερα και αύριο να δει την κατάσταση των Καστίγιο και Τριανταφυλλάκου προτού πάρει τις τελικές του αποφάσεις, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι αναγκασμένος να ετοιμάσει το plan b για την περίπτωση που δεν καταφέρουν να παίξουν. Γι’ αυτό ζήτησε να γίνει σήμερα οικογενειακό "διπλό" με την Κ20 στο "Κλ. Βικελίδης".

Ιδιαίτερα για τον Τριανταφυλλάκο, οι εκτιμήσεις δεν είναι ιδιαίτερα αισιόδοξες, ενώ για τον Νέρι υπάρχουν κάποιες αμυδρές ελπίδες. Το plan b προβλέπει ότι ο Γιαννιώτας θα μετατοπιστεί στην κορυφή της επίθεσης, κίνηση που θα επιφέρει περαιτέρω ανακατατάξεις στην εντεκάδα.
Για παράδειγμα, το πιθανότερο είναι ότι ο Καζναφέρης θα επανέλθει στο δεξιό άκρο της άμυνας και ο Νέτο θα προωθηθεί στα χαφ, ενώ στο αρχικό σχήμα θα επανέλθει μάλλον και ο Ακόστα, που βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο Ισπανός θα πάρει τη θέση του στην αριστερή πτέρυγα, ενώ στο αρχικό σχήμα είναι δεδομένο ότι θα επανέλθει και ο Φατί. Θα φανούν πολλά στο τεστ με την Κ20.

Από ‘κει και πέρα, ο Μασάδο αναμένεται να διαφοροποιήσει και το σύστημα. Δύσκολα θα παίξει πάλι με ρόμβο, αφού η επιλογή του αυτή παρουσίασε πολλά προβλήματα κόντρα στην ΑΕΚ το περασμένο Σάββατο.
Εκτός απροόπτου θα προτιμήσει το 4-2-3-1 που δείχνει ότι "κουμπώνει" καλύτερα στην ομάδα. Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν σήμερα και αύριο, ανάλογα και με το αν θα προλάβουν οι Καστίγιο, Τριανταφυλλάκος…

Δεν υπάρχουν σχόλια: