Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Κριστάλντο: «Τυχαία… δεν παίζει Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός»

Κριστάλντο: «Τυχαία… δεν παίζει Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός»
Ένα από τα… δυνατά χαρτιά στην επίθεση της Μέταλιστ, Τζόναθαν Κριστάλντο, μίλησε στον Τύπο της Ουκρανίας εν όψει της σημερινής αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό. «Πρόκειται για μία εξαιρετικά επικίνδυνη ομάδα. Νίκησε Μαρσέιγ, Άρσεναλ και Ντόρμουντ και αυτό δείχνει την ποιότητά της. Αποκλείστηκε από… τύχη από το Τσάμπιονς Λιγκ», σχολίασε ο Αργεντινός.

Ο 23χρονος άσος της Μέταλιστ στάθηκε ιδιαίτερα στον τρόπο παιχνιδιού του Ολυμπιακού. «Είναι πολύ οργανωμένη ομάδα στην άμυνα και δεν επιτρέπει στον αντίπαλο να δημιουργήσει ευκαιρίες. Αυτό είναι που πρέπει να αντιμετωπίσουμε», τόνισε αρχικά ο Κριστάλντο.

«Είναι μία ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στην χώρα του και δεν πέρασε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ… από τύχη. Ο προπονητής μας μάς είπε ότι πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας», σχολίασε για τον αντίπαλο της ομάδας του.

Όσο για την δική του απόδοση, είπε: «Είμαι επιθετικός και κάθε επιθετικός θέλει να σκοράρει. Θα είναι δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που δεν αφήνει τον αντίπαλο να κάνει ευκαιρίες όπως είναι ο Ολυμπιακός. Εμείς θα κάνουμε από την μεριά μας το καλύτερο δυνατό».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: