Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

"Η Ελλάδα πρέπει να τα βάλει με τους ισχυρούς"!

Μήνυμα στη δοκιμαζόμενη Ελλάδα έστειλε ο Σάκης Χιώτης μετά την ιστορική πρόκριση του ΑΠΟΕΛ επί της Λιόν: "Όταν τα βάζεις με τους ισχυρούς, δεν χάνεις πάντα. Κερδίζεις κιόλας"!
"Η Ελλάδα πρέπει να τα βάλει με τους ισχυρούς"!
Μπορεί οι πολιτικοί μας να μας έχουν τρελάνει στα διαγγέλματα και τις δηλώσεις "περί σωτηρίας", ωστόσο εκείνος που είπε δυο ουσιαστικά πράγματα για την κατάσταση στη χώρα μας και τον τρόπο για να βγούμε από την κρίση, ήταν ο τερματοφύλακας του ΑΠΟΕΛ, ήρωας της πρόκρισης της ομάδας του στα προημιτελικά του Champions League με τα δύο πέναλτι που απέκρουσε.
Ο Χιώτης έκανε έναν συσχετισμό των επιτυχιών του ΑΠΟΕΛ και των μεγάλων μαχών που έχει δώσει μέχρι τώρα στην Ευρώπη, με την άνιση μάχη που καλείται να δώσει η Ελλάδα των ημερών μας, προτείνοντας αντίστοιχη πάλη για τον ελληνικό λαό!
«Δεν μας απασχολούν τα νούμερα, στο ποδόσφαιρο δεν παίζει μπάλα το μπάτζετ, αλλά η ψυχή, το ταλέντο, η διάθεση, εδώ το ευχαριστιόμαστε...»
Ο Χιώτης στη συνέχεια λοιπόν έστειλε και το δικό του μήνυμα σε όλη την Ελλάδα, των Ελλαδιτών: «Θέλω να πω στους Ελλαδίτες, γιατί όλοι είμαστε Έλληνες, πως με όλα αυτά που τραβάνε πρέπει να τα βάλουν με τα μεγαθήρια, δεν πάει άλλο... Δεν είσαι χαμένος, ο αδύνατος μπορεί να κερδίζει τα μεγαθήρια».
Μια πρόκριση στο ποδόσφαιρο βέβαια δεν... σβήνει το δημόσιο χρέος της Ελλάδας, ούτε διώχνει την Τρόικα (!), αλλά σ` αυτές τις δύσκολες μέρες που περνάμε, εκτός από την ψυχική ανάταση που δημιουργεί αυτή η μεγάλη επιτυχία του ΑΠΟΕΛ, μας δείχνει και τον δρόμο, όπως είπε ο Χιώτης.
"Ο αδύνατος μπορεί να κερδίζει τα μεγαθήρια", είπε ο διεθνής γκολκίπερ, φτάνει να είμαστε ΟΜΑΔΑ, όπως ο ΑΠΟΕΛ...

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: