Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Τριάρα η Ατλέτικο, προβάδισμα για Τβέντε, Σπόρτινγκ

Η Ατλέτικο Μαδρίτης νίκησε 3-1 την Μπεσίκτας στο "Βιθέντε Καλδερόν" αποκτώντας μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης, ενώ Τβέντε και Σπόρτινγκ Λισαβώνας νίκησαν 1-0 τη Σάλκε και Μάντσεστερ Σίτι αντίστοιχα.

Τριάρα η Ατλέτικο, προβάδισμα για Τβέντε, Σπόρτινγκ
Ατλέτικο-Μπεσίκτας 3-1
Στο 24` ο Κόκε έκανε την πάσα, ο Σάλβιο απέφυγε από τα δεξιά τον Κάβλακ και με όμορφο αριστερό σουτ έκανε το 1-0 και στο 27` ο Κόκε τον έβγαλε μόνο του απέναντι στον γκολκίπερ της Μπεσίκτας και ο Σάλβιο με όμορφο πλασέ έκανε το 2-0.
Στο 37ο λεπτό η Ατλέτικο καθάρισε το ματς καθώς ο Αντριάν με απίστευτη κούρσα από το κέντρο, έφτασε στην περιοχή έκανε και το σουτ με την πάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να καταλήγει στα δίχτυα του Γκονέν.
Η Μπεσίκτας μπήκε πιο δυνατά στην επανάληψη και στο 53ο λεπτό μείωσε σε 3-1.Η μπάλα έφτασε στον Σιμάο μετά από κόρνερ και ο Πορτογάλος με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής, έκανε το 3-1.
Τβέντε-Σάλκε 1-0
Στο 61` ο Τζον κέρδισε πέναλτι από τον Μάτιπ, ο οποίος αποβλήθηκε και ο Ντε Γιονγκ νικώντας τον Χίλντεμπραντ από τα 11 βήματα διαμόρφωσε το τελικό 1-0. Η Σάλκε απείλησε στο 68' όταν ο Χέγερ τροφοδότησε τον Ραούλ που σούταρε από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Μιχαϊλοφ μπλόκαρε. Η Τβέντε άγγιξε το δεύτερο γκολ στο 74' όταν ο Ντάγκλας πάσαρε στον Τσανλτί που σούταρε άουτ από την μικρή περιοχή, ενώ στο 89' ο Τσαλντί έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Χίλντεμπραντ έδιωξε σε κόρνερ.
Σπόρτινγκ-Μάντσεστερ Σίτι 1-0
Οι Πορτογάλοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 52ο λεπτό με ένα πανέμορφο γκολ. Ο Φερνάντες εκτέλεσε το φάουλ και ο Ξαντάο πε τρομερό τακουνάκι έκανε το 1-0.
Στο 60ο λεπτό το σουτ του Κολάροφ πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 63' ο Χαρτ έδιωξε σωτήρια το πλασέ του Φαν Βολφσβίνκελ.
Στο 73ο λεπτό ο Σίλβα έκανε το σουτ από καλή θέση, ενώ στο 90' ο Μπαλοτέλι σημάδεψε το δοκάρι του Πατρισιο με κεφαλιά, μετά από κόρνερ του Σίλβα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: