Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Εντυπωσιασμένος με ΑΠΟΕΛ ο Κρις!!

Ο έμπειρος σέντερ μπακ της Λιόν, ο Βραζιλιάνος Κρις, δήλωσε εντυπωσιασμένος από τη λειτουργία του ΑΠΟΕΛ εντός αγωνιστικού χώρου. Ισχυρίστηκε πως τα πάντα στον πρωταθλητή Κύπρου έμοιαζαν με καλοκουρδισμένο ρολόι και επεσήμανε πως τέτοιες ομάδες είναι λογικό να πετυχαίνουν στην Ευρώπη.
Εντυπωσιασμένος με ΑΠΟΕΛ ο Κρις
Οσο για το που μπορεί να φθάσει η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στη φετινή διοργάνωση, ο Κρις αρνήθηκε να απαντήσει συγκεκριμένα λέγοντας πως με τέτοιες εμφανίσεις που κάνει ο ΑΠΟΕΛ, ουδείς μπορεί να είναι σίγουρος για το οτιδήποτε τονίζοντας πως αν αποφύγει Ρεάλ και Μπάρτσα μπορούν να τα πάντα να γίνουν.
«Πραγματικά με εντυπωσίασε ο τρόπος που λειτουργούσε ο ΑΠΟΕΛ μέσα στο γήπεδο, άπαντες γνώριζαν εξαιρετικά το ρόλο τους με αποτέλεσμα να μας φέρουν σε εξαιρετικά δύσκολη θέση και εν τέλει να μας αποκλείσουν», επεσήμανε ο Κρις.
«Τα πάντα στους Κύπριους λειτουργούν ρολόι, έτσι είναι πολύ λογικό να έρθει η επιτυχία», ήταν ακόμα μία ατάκα του έμπειρου στόπερ, ο οποίος, καταλήγοντας, επεσήμανε: «Μην με ρωτάτε που μπορεί να φθάσει ο ΑΠΟΕΛ. Εκείνο που σας λέω είναι πως αν αποφύγει τις Ρεάλ και Μπαρτσελόνα, τότε όλα μπορούν να γίνουν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: