Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

Όλοι αισιόδοξοι εν όψει ΠΑΟΚ!!

Δηλώσεις του Βαγγέλη Αλεξανδρή και των παικτών του Άρη φιλοξενήθηκαν στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ, εν όψει του ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ(19:00) στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Α1.

Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Το ντέρμπι θα έχει άλλη ομορφιά αν γεμίσετε το Αλεξάνδρειο, όπως το κάνατε και σε άλλα ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Γεμίστε, λοιπόν, το γήπεδο και εμείς δεν θα σας απογοητεύσουμε».

Χρήστος Ταπούτος: «Είναι ιδιαίτερος αγώνας και για εμάς που φοράμε τη φανέλα του Άρη, αλλά και για εσάς που βάζετε τη φωνή σας στην κερκίδα για την ομάδα μας. Σας χρειαζόμαστε για να κάνουμε ακόμη ένα βήμα. Η παρουσία όλων στο γήπεδο είναι επιβεβλημένη και σας περιμένουμε, ώστε όλοι μαζί να κάνουμε αυτό που πρέπει».

Σέρτζιο Κεϊρούς: «Νιώθω κι εγώ όπως εσείς, γιατί είμαι και εγώ Άρης. Θέλουμε να μπούμε στην εξάδα και θα δώσουμε μεγάλη μάχη. Ανυπομονώ να μπω στο γήπεδο και να παίξω με όλη μου την καρδιά. Σε μια μάχη θα αιμορραγήσεις κι εγώ όταν θα αιμορραγώ μέσα στο παρκέ το αίμα μου θα είναι κιτρινόμαυρο».

Γιώργος Μπόγρης: «Θα είναι μια σκληρή μάχη, όπου θα επιβιώσει ο πιο δυνατός, και θέλουμε να είμαστε εμείς εκείνοι που στο τέλος θα πανηγυρίσουμε. Θα τα δώσουμε όλα για να το πετύχουμε. Δώστε μας δύναμη!».

Δημήτρης Τσαλδάρης: «Σας θέλουμε δίπλα μας να δημιουργήσετε μια καυτή ατμόσφαιρα, όπως μόνο εσείς ξέρετε».
Ματέι Κρούσιτς: «Κερδίσαμε σε δύο διαδοχικούς αγώνες κι έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε στην προσπάθειά μας να καταλάβουμε την έκτη θέση, εν όψει των πλέι οφς. Μας περιμένει ένας από τους σημαντικότερους αγώνες τη φετινή χρονιά και σας χρειαζόμαστε ειδικά τώρα. Χάσαμε στις λεπτομέρειες μέσα στην έδρα τους και θέλουμε να πάρουμε τη ρεβάνς με τη βοήθειά σας».

Δημήτρης Βεργίνης: «Χρειαζόμαστε τη δυναμική σας παρουσία στην κερκίδα. Στην κρίσιμη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ σας θέλουμε κοντά μας για να αποτελέσετε τον έκτο παίκτη της ομάδας μας. Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει από άκρη σε άκρη».

Σαμ Μόλντροου: «Θέλω να νιώσω τον παλμό σας. Θέλω να ακούω τα συνθήματά σας, όσο θα τα δίνω όλα μαζί με τους συμπαίκτες μου στον αγωνιστικό χώρο. Μας ανεβάζετε ψηλά όταν γεμίζετε το γήπεδο. Κάντε το, λοιπόν! Ειδικά σε αυτόν τον αγώνα!».

Ρόναλντ Ντέιβις: «Είναι η ώρα να παίξουμε όπως πρέπει σε μια πολύ μεγάλη αναμέτρηση, αλλά και να σας δώσουμε τη δυνατότητα να απολαύσετε ένα μεγάλο σόου. Θα τα δώσουμε όλα για τη νίκη».

Μιχάλης Τσαϊρέλης: «Ήσασταν αρκετές φορές κοντά μας, αλλά τώρα ήρθε η ώρα να γεμίσει το Αλεξάνδρειο. Τώρα είναι η ώρα να δείξει ο κόσμος του Άρη ποιος πραγματικά είναι. Εμείς, από την πλευρά μας, θα δώσουμε τα πάντα για κερδίσουμε και με εσάς στο πλευρό μας θα γίνει αυτό πιο εύκολα».

Νταν Μαυραειδής: «Τι κάνετε, φίλοι μου; Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Θέλω να σας στείλω ένα μήνυμα: Τα καταφέραμε στους δύο προηγούμενους αγώνες και έχουμε άλλους τέσσερις μπροστά μας. Αυτός που ακολουθεί είναι ο πιο σημαντικός και το ξέρουμε καλά. Σας χρειαζόμαστε, λοιπόν, να έρθετε και να μας βοηθήσετε να κερδίσουμε!».

Λευτέρης Μποχωρίδης: «Σας θέλουμε δίπλα μας, για να μας βοηθήσετε να φτάσουμε στη νίκη».

Τάσος Δήμας: «Είναι πολύ σημαντικός αγώνας. Σας χρειαζόμαστε όλους».

Αλέξανδρος Βεζένκοφ: «Είναι ένας αγώνας που έχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς. Θέλουμε να σας κάνουμε υπερήφανους και για αυτό χρειαζόμαστε την παρουσία σας στο γήπεδο».

πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: