Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ξέσπασμα Πηλαδάκη και ντου οπαδών στο AEL FC ARENA!!

Ξέσπασμα Πηλαδάκη και ντου οπαδών στο AEL FC ARENA!
Επεισοδιακό ματς στο AEL FC ARENA, ανάμεσα στη Λάρισα και τον Πανσερραϊκό με τους γηπεδούχους να έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία (Παπαπέτρου - Αθηνών) και τον Πηλαδάκη και οπαδούς να κάνουν «ντου» στον αγωνιστικό χώρο με συνέπεια την διακοπή της αναμέτρησης!

Στο 46’ ο βοηθός Δανέζης έδωσε οφσάιντ (!) από πλάγιο άουτ του Κατσιαρού με τον Γκρούμπιεσιτς να βγαίνει τετ-α-τετ, ενώ στο 70’, ο διαιτητής Παπαπέτρου απέβαλε τον Σέρβο, ωστόσο δεν φαίνεται κανένα χτύπημα στον αντίπαλο τερματοφύλακα (Γουμάγια) που σωριάστηκε στο έδαφος.

Έξαλλος ο πρόεδρος των «βυσσινί» με τις αποφάσεις του διαιτητή, έχασε την ψυχραιμία του και εισέβαλλε οργισμένος στο γήπεδο φωνάζοντας «αλήτες, αλήτες», ενώ τον ακολούθησαν οπαδοί που κινήθηκαν με άγριες διαθέσεις προς το διαιτητικό τρίο. Μοιραία το ματς διακόπηκε (φυγαδεύτηκαν στα αποδυτήρια ο διαιτητής και οι βοηθοί του) και μένει να φανεί ποια θα είναι η τύχη του. Μέχρι εκείνη την ώρα οι Σερραίοι προηγούνταν 1-0 στο σκορ με το τέρμα του Ντιόγκο από το 74’.

Δεδομένα οι γηπεδούχοι απειλούνται με σοβαρή τιμωρία, σε μια σεζόν που όλα πηγαίνουν στραβά... Είναι ενδεικτικό ότι αρκετός κόσμος αποχώρησε απογοητευμένος από τις εξέδρες.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: