Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Διαιτητή… ειδικών συνθηκών, ζήτησε ο Γόντικας!!

Διαιτητή… ειδικών συνθηκών, ζήτησε ο Γόντικας
Έμπειρο διαιτητή, που θα έχει την ικανότητα να διαχειριστεί σωστά τις ειδικές συνθήκες του ντέρμπι των «αιωνίων», ζήτησε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Γόντικας από τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Σαρρή και τον υπεύθυνο ορισμού διαιτητών της Σούπερ Λίγκας, Γιώργο Δούρο, σε συνάντηση που είχαν το μεσημέρι της Τρίτης. Τι ισχύει με τους υποψήφιους διαιτητές του ντέρμπι.

Μετά την επίσκεψη του στην Εισαγγελία Αθηνών όπου (μαζί με τον Γιάννη Μώραλη) συναντήθηκε με τον αρμόδιο αθλητικό εισαγγελέα, ο Δημήτρης Γόντικας επισκέφτηκε και τα γραφεία της ΕΠΟ, όπου είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, Γιώργο Σαρρή και τον υπεύθυνο ορισμού διαιτητών στη Σούπερ Λίγκα, Γιώργο Δούρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού (συνοδευόμενος από το μέλος του «πράσινου» Δ.Σ., Στράτο Σιωπήλη) ζήτησε από τα στελέχη της ΚΕΔ να μεριμνήσουν ώστε η διαιτητική τετράδα (και κυρίως ο πρώτος διαιτητής) που θα οριστεί για το ντέρμπι των «αιωνίων» την προσεχή Κυριακή, να διακρίνεται από εμπειρία και να μπορεί να διαχειριστεί σωστά ένα παιχνίδι δύσκολο και ειδικών συνθηκών, όπως αυτό μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Όπως τονίστηκε στην κουβέντα που έγινε, η επιλογή του διαιτητή του ντέρμπι και η απόδοσή του στο παιχνίδι, αποτελεί καθοριστικό παράγοντα ώστε την Κυριακή να κυλήσουν όλα ομαλά. Φυσικά, ο Παναθηναϊκός ζήτησε καλές διαιτησίες και την εξασφάλιση του 50-50 μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, ο κ. Γόντικας ενημέρωσε τους κ.κ. Σαρρή και Δούρο, για τα θέματα ασφαλείας του αγώνα, ώστε να γνωρίζουν οι διαιτητές τα μέτρα που θα ληφθούν, για να προστατευτούν οι ίδιοι αλλά και για να αντιμετωπίσουν την όποια κατάσταση δημιουργηθεί στο παιχνίδι.

Θυμίζουμε (διότι το έχουμε αποκαλύψει από τη Δευτέρα το βράδυ), ότι βασικοί υποψήφιοι για να σφυρίξουν το ντέρμπι είναι ο Τάσος Κάκος και ο Ηλίας Σπάθας. Να σημειωθεί πως στη διάθεση της ΚΕΔ βρίσκεται και ο Τάσος Σιδηρόπουλος, παρά τα όσα ψευδώς γράφτηκαν ότι δήθεν δήλωσε κώλυμα (ο τραυματισμός του δεν ήταν κάτι σοβαρό). Ωστόσο, ο τελευταίος συγκέντρωνε και συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να οριστεί.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: