Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Εδώ, εδώ στο γήπεδο αυτό!!

Εδώ, εδώ στο γήπεδο αυτό!
Στο ίδιο γήπεδο που στις 19 Μαΐου θα φιλοξενηθεί ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μπάγερν Μονάχου σάρωσε με σκορ 7-0 την Βασιλεία (στη ρεβάνς του 1-0 στην Ελβετία) και πέρασε πανηγυρικά στα προημιτελικά της διοργάνωσης!

Ματς καριέρας από τον Γκόμεζ με 4 γκολ (44', 50', 61', 67') και συνολικά 10 φέτος στον θεσμό!

Ρόμπεν (10’, 81’) και Μίλερ (42’) πέτυχαν τα άλλα γκολ των Βαυαρών.

Συγκλονιστική εμφάνιση από τον Ριμπερί! Φανταστική ατμόσφαιρα στις εξέδρες.

Μια ομάδα μόνη της, από την αρχή μέχρι το τέλος, ήταν η Μπάγερν Μονάχου. Όχι απλά δεν έδωσε δικαιώματα να την αμφισβητήσουν -όπως τέτοιο ήταν η ήττα στην Ελβετία- αλλά φρόντισε με πειστικό τρόπο να δείξει τις (άγριες) διαθέσεις της. Με διαφορετικούς πρωταγωνιστές, ωστόσο όλους αποφασισμένους να διεκδικήσουν το όσκαρ πρώτου… ανδρικού ρόλου, έκανε «σμπαράλια» την Βασιλεία και τέλειωσε από το πρώτο κιόλας ημίχρονο. Ρόμπεν, Ριμπερί, Μίλερ και Γκόμεζ έκαναν με το παραπάνω την δουλειά τους.

Όμως δεν σταμάτησε. Συνέχισε να σφυροκοπεί τον αντίπαλο λες κι επρόκειτο για τον χειρότερο εχθρό της. Με τους συνήθεις υπόπτους σε εξαιρετική βραδιά και τον Γκόμεζ να παίρνει όλο το κρέντιτ (κι έτσι όπως το πάει και το… παπούτσι του πρώτου σκόρερ) πέτυχε ένα ασύλληπτο σκορ κι ακονίζει τα… νύχια της για τον επόμενο που θα βρεθεί στον δρόμο της προς τον τελικό.


Μπάγερν Μονάχου (Γιουπ Χάινκες): Νόιερ, Λαμ, Μπόατενγκ, Μπανστούμπερ, Αλάμπα, Λουίς Γκουστάβο, Κρόος, Ρόμπεν (82’ Τίμοστσουκ), Ριμπερί (79’ Πράνιτς), Μίλερ (70’ Σβάινσταϊγκερ), Γκόμεζ.

Στον πάγκο: Μπουτ, Κοντέντο, Πέτερσεν, Όλιτς.

Βασιλεία (Χάικο Φόγκελ): Ζόμερ, Στάινχεφερ (70’ Ντέγκεν), Άμπρααμ, Ντράγκοβιτς, Παρκ, Καμπράλ, Τσάκα, Σακίρι (80’ Ζούα), Στόκερ, Φ. Φράι (61’ Στόκερ), Στρέλερ, Α. Φρέι.

Στον πάγκο: Κολόμπα, Κόβατς, Χούγκελ, Γιαπί Γιαπό.

Διαιτητής: Μαρκ Κλάτενμπεργκ

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: