Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Χατζηνικολάου: «Προβάδισμα ο Άρης»

Στο κρίσιμο ματς του Άρη με τον ΟΦΗ το Σάββατο στο Κλεάνθης Βικελίδης αναφέρθηκε στο Αθλητικό Metropolis και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” ο Γιάννης Χατζηνικολάου που στο παρελθόν φόρεσε τις φανέλες και των δύο ομάδων”.
Για την παρουσία των Κρητικών ομάδων στο φετινό πρωτάθλημα: “Ο Εργοτέλης ξεκίνησε με άλλους στόχους και τώρα έφθασε να κινδυνεύει . Το ρόστερ θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό. Το επόμενο παιχνίδι με την Κέρκυρα είναι καθοροστικό για την πορεία του Εργοτέλη.
Ο ΟΦΗ έκανε γκέλες μέσα στην έδρα του αλλά έκανε κάποια καλά παιχνίδια εκτός έδρας με Πανιώνιο , ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό , και Εργοτέλη και πήρε πολλούς βαθμούς.
Από πλευράς υλικού ο ΟΦΗ είναι καλός, αλλά έχει να ξεπεράσει τα οικονομικά προβλήματα”.
Για τον Άρη : “Με την αλλαγή του προπονητή ο Άρης ανέβηκε. Δεν περίμενα ότι θα έχει τέτοια εικόνα με τον Ολυμπιακό. Ίσως να έφταιξαν και οι πολλές αλλαγές και να μην πρόλαβαν τα παιδιά έχοντας απέναντι τους μια καλή ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός να βρουν τα πατήματα τους. Ο Άρης είναι σε στάδιο και αξιοπρόσεκτη πορεία στο δεύτερο γύρο και εάν προσέξει μέχρι τέλους θα είναι σε φάση να διεκδικήσει την πρόκριση στην Ευρώπη. Θα έλεγα ο σχεδιασμός του καλοκαιριού δεν ήταν ο καλύτερος. Ίσως αν τελειώσει η χρονιά να πούμε περισσότερα πράγματα γιατί για τον Άρη έχω μια ιδιαίτερη ευαισθησία.
Για την έξοδο στην Ευρώπη: “Προλαβαίνει αρκεί να μη κάνει γκέλες. Το παιχνίδι αυτό έχει κάποιες ιδιαιτερότητες. Το όπλο του ΟΦΗ μέχρι τώρα ήταν η άμυνα. Ωστόσο οι απουσίες των Βεζυρίδη, Ταυλαρίδη είναι σημαντικές ενώ δεν ξέρω και σε τι κατάσταση θα είναι ο Μάντζιος. Ο ΟΦΗ θα κάνει το καθιερωμένο παιχνίδι. Θα παίξει κλειστά στην άμυνα και με κάποιες αντεπιθέσεις θα προσπαθήσει να πάρει ένα αποτέλεσμα. Ο Άρης εάν βγάλει την εικόνα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια πριν αυτό με τον Ολυμπιακό έχει περισσότερες ελπίδες για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα”.
Για τη παρουσία των δύο κρητικών ομάδων: “ Μη σας φανεί παραξένο του χρόνου οι ομάδες να γίνουν τρεις εάν ανέβει ο Πλατανιάς. Έχουν ιδιαίοτερότητρε αυτές οι ομάδες. Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα, με κόσμο και με μεγάλη παράδοση. Ο Εργοτέλης πρεσβεύει την οικονομική ηρεμία και την άνεση, τουλάχιστον μέχρι τώρα.
Για τον Πλατανιά το πλεονέκτημα είναι ότι μαζεύτηκαν 10 άνθρωποι που έχουν την οικονομική επιφάνεια , οι πιο πολλοί είναι ξενοδόχοι, έχουν δημιουργήσει ένα οικογενειακό κλίμα το οποίο διατηρούν μέχρι και τώρα. Εάν συνεχίσει έτσι θα καταφέρει να πετύχει την άνοδο”.

 
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: