Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Την Παρασκευή σώζεται η Ευρώπη…!!

Την Παρασκευή σώζεται η Ευρώπη…
Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο κάλεσε την ερχόμενη Παρασκευή ο Δημήτρης Γόντικας, το οποίο θα διεξαχθεί στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός στο Μαρούσι στις 14:00.

Ο λόγος, είναι για να μπορέσουν να εκταμιευθούν οι 745.000 ευρώ που θα βάλει με τη μορφή χορηγίας ο Αδαμάντιος Πολέμης.

Ο επιχειρηματίας, την Τετάρτη το πρωί κατέθεσε 250.000€ στην ΠΑΕ, ποσό που αντιστοιχεί στο ποσοστό του συμμετέχοντας στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Ο Αδαμάντιος Πολέμης, άγνωστο ακόμη γιατί, δεν θέλει να αυξήσει το ποσοστό του. Επειδή όμως δεσμεύτηκε πως θα δώσει 1 εκατομμύριο ευρώ στον σύλλογο (το οποίο εάν προστεθεί στο 1,7 του Βγενόπουλου σώζει τον Παναθηναϊκό από τις ευρωπαϊκές περιπέτειες), τα υπόλοιπα, θα τα βάλει με την μορφή χορηγίας. Η οποία για να εγκριθεί, πρέπει να περάσει από διοικητικό Συμβουλιο.

Για αυτό τον λόγο, ο Δημήτρης Γόντικας για να επιταχύνει τις διαδικασίες και να μπούνε λεφτά στα ταμεία της ομάδας, κάλεσε έκτακτο Δ.Σ. την ερχόμενη Παρασκευή στις 14:00, το οποίο θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα. Αλλά θα έχει πετύχει σε πολύ γρήγορο διάστημα από τις 23 Φεβρουαρίου που επισκέφτηκε την UEFA, να λύσει το αρχικό οικονομικό πρόβλημα. Και στα αυτιά της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας μόλις ακούσει τα νέα, θα ηχήσει καλά.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: