Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ρονάλντο: «Θα μείνει ο Μουρίνιο»!

Την παραμονή του Ζοσέ Μουρίνιο στην τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης προανήγγειλε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου ενόψει της αποψινής αναμέτρησης με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

«Θα συνεχίσει στη Ρεάλ», ανέφερε αρχικά ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε σκοράρει πριν από δύο εβδομάδες στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Μόσχα, και συνέχισε: «Θα συνεχίσει μαζί μας».

Από την πλευρά του, ο Μουρίνιο απάντησε αρνητικά, όταν ρωτήθηκε αν έχει σχέσει με το μέλλον του η ενδεχόμενη κατάκτηση του Champions League από τους «μερένχες».

«Αν το μέλλον μου εξαρτάται από αυτή τη διοργάνωση; Όχι. Εκτός, όμως, αν αποφασίσει η διοίκηση να με απολύσει, αλλά δεν παίρνω αποφάσεις ανάλογα με τις νίκες ή τα άσχημα αποτελέσματα», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο Ρονάλντο κλήθηκε να σχολιάσει τα πέντε γκολ που πέτυχε ο Μέσι στη νίκη (7-1) της Μπαρτσελόνα επί της Λεβερκούζεν. «Είναι πολύ καλό αυτό, είμαι χαρούμενος για εκείνον και το ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να πετύχω κάτι ανάλογο, όμως ελπίζω να τα καταφέρω», ανέφερε.

Τη φετινή σεζόν ο Ρονάλντο έχει σημειώσει 32 τέρματα στη Primera Divison και 40 σε όλες τις διοργανώσεις, δέκα λιγότερα από τον Μέσι. «Δεν ενδιαφέρει τι κάνουν οι άλλοι. Απλά επικεντρώνομαι στον εαυτό μου και την ομάδα μου. Εάν σκοράρω, έχει καλώς, διαφορετικά δεν με ενδιαφέρει. Είμαι ήρεμος για αυτό το θέμα», ήταν το σχόλιο του 27χρονου παίκτη.

Από την πλευρά του, ο Μουρίνιο είπε για τον Αργεντινό άσο των Καταλανών: «Δεν είναι εύκολο να πετύχει πέντε γκολ σε κάθε διοργάνωση. Ήταν μία καλή βραδιά για εκείνον».

Δεν υπάρχουν σχόλια: