Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Ιατρικά τεστ για Ποντόλσκι!!

Ιατρικά τεστ για Ποντόλσκι!
Στη Γερμανία βρέθηκαν, την Τρίτη, οι υπεύθυνοι της Άρσεναλ, οι οποίοι ήταν παρόντες στις εξετάσεις του Λούκας Ποντόλσκι. Ο επιθετικός της Κολωνίας πέρασε από ιατρικά τεστ για να διαπιστωθεί η κατάστασή του και η μεταγραφή του στους «κανονιέρηδες» πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ αγγλικής εφημερίδας, μέλη του ιατρικού επιτελείου των Λονδρέζων, αλλά και της διοίκησης, ταξίδεψαν στη Γερμανία, με τους πρώτους να ασχολούνται με τις εξετάσεις του επιθετικού της Κολωνίας και τους δεύτερους να μιλούν με τους διοικούντες του συλλόγου.

Η Άρσεναλ θέλει να κινηθεί από τώρα στο μεταγραφικό παζάρι, ώστε να δείξει δραστήρια για να πείσει τον Ρόμπιν Φαν Πέρσι να ανανεώσει το συμβόλαιό του, αφού ο Ολλανδός άσος ζητά εγγυήσεις ότι η ομάδα του θα είναι ανταγωνιστική.

Ο Λούκ;ας Ποντόλσκι –λογικά- θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Αρσέν Βενγκέρ, με τον Αλσατό τεχνικό να απαντά αινιγματικά όλο το προηγούμενο διάστημα στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων για τον Γερμανό επιθετικό. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η μετακίνησή του θα κοστίσει 11 εκατ. λίρες, ενώ οι Λονδρέζοι δεν σταματούν εκεί. «Εάν βρούμε το κατάλληλο παίκτη, στη θέση που χρειάζεται ο προπονητής, τότε θα είμαστε ευτυχισμένοι να τον αποκτήσουμε. Δεν θα είναι πρόβλημα τα χρήματα», τόνισε ο Πίτερ Χιλ-Γουντ στο «Στρασπορτ».

Στο μεταξύ, υπαρκτό παραμένει το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Μάριο Γκέτσε, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τις παραχωρήσεις των ποδοσφαιριστών της.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: