Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Δεν βάζει ο Καστίγιο, απώλειες ο Άρης...

Μακριά από το γκολ για τέσσερα παιχνίδια ο Καστίγιο
Η είδηση ότι ο Νέρι Καστίγιο θα προπονηθεί εκτός απροόπτου σήμερα Τετάρτη (14/03), ήταν ένα χαρμόσυνο νέο για τον Μανουέλ Μασάδο, που στα κρίσιμα ματς που ακολουθούν, και ενώ η ομάδα του παίζει ουαστικά με την πλάτη στον τοίχο, είναι απαραίτητο να έχει στη διάθεσή του, το βαρύ οπλισμό της ομάδας. και ως τέτοιος λογίζεται ο Μεξικανός, που καλείται να πάρει ξανά το όπλο στα χέρια του, να οπλίσει και να... εξολοθρεύσει τους αντιπάλους του Άρη.

Τώρα που η μπάλα καίει άλλωστε, στο γήπεδο θα μιλήσουν οι προσωπικότητες, οι δυνατοί χαρακτήρες και οι ποδοσφαιριστές που το λεει η καρδιά τους. Ο Κασττίγιο ήταν εκείνος που μετά την αποχώρηση του Μίχαλ Πρόμπιερζ, παρουσιάστηκε αναγεννημένος προς το καλύτερο στον αγωνιστικό χώρο, πέτυχε γκολ και βοήθησε στην συγκομιδή πολύτιμων βαθμών.

Τα έξι γκολ που πέτυχε, αποδείχθηκαν σημαντικά, και φαίνεται τις τελευταίες αγωνιστικές που ο 28χρονος επιθετικός έχει σιγήσει. Ο Καστίγιο έχει να σκοράρει τέσσερα παιχνίδια, αφού το τελευταίο γκολ που πέτυχε ήταν στην Ξάνθη στον αγώνα της 20ής αγωνιστικής. Από τότε, δηλαδή στα παιχνίδια με Εργοτέλη, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Ολυμπιακό, κινήθηκε στα... ρηχά νερά και αυτό εν πολλοίς οφείλεται στους τραυματισμούς που τον ταλαιπώρησαν και δεν τον άφησαν καν να ολοκληρώσει τα παιχνίδια.

Ο Μασάδο ελπίζει ότι το Σάββατο, ο Καστίγιο όχι μόνο θα αγωνιστεί αλλά θα πάρει και την ομάδα στις πλάτες τους, και τώρα που οι απώλειες είναι απαγορευτικές, θα θυμήσει τον Καστίγιο της προ διμήνου περιόδου.allaboutaris com

Δεν υπάρχουν σχόλια: