Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Μεγάλα ματς

Σε Λάρισα, Κομοτηνή, Καλλιθέα και Πάτρα θα είναι σήμερα στραμμένα τα βλέμματα της κατηγορίας. Με μεγάλα ματς θα διεξαχθεί η σημερινή εμβόλιμη αγωνιστική της κατηγορίας.
Που περιλαμβάνει σπουδαία ντέρμπι. Καταρχάς εκείνο της Κομοτηνής, όπου ο Πανθρακικός (χωρίς Στάθη, Μπαλού, Μουνάφο, Σουλτανίδη) θα υποδεχθεί τον Πλατανιά, που δεν έχει κάποιο ουσιαστικό πρόβλημα.

Στην Πάτρα η φορμαρισμένη Παναχαϊκή με τον Βασίλη Βούζα στον πάγκο της (πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες σε επτά ματς) θα υποδεχθεί τη Βέροια. Παράλληλα θα έχει και πολλές επιστροφές σε σχέση με τη νίκη της στην Κρήτη. Οι Λαμπρόπουλος, Θεοδωρέλλης, Σκαρτσίλας, Κωνσταντινίδης, Σπίνουλας υπολογίζονται και έτσι μοναδική απουσία των Αχαιών είναι ο τιμωρημένος Φουρτάδο. Ομως και η «βασίλισσα» είναι σε καλή κατάσταση. Προέρχεται από νίκη στα Ψαχνά, ενώ επιστρέφουν οι Κανακούδης, Μπάρμπας. Απόντες θα είναι και πάλι οι Μπουλούτ, Ολισαντέμπε. Ο Γεωργιάδης δηλώθηκε να εκτίσει κόντρα στη Λάρισα και ο Καλογέρης στον Πιερικό.

Στη Λάρισα οι «βυσσινί» και ο Πανσερραϊκός θα συγκρουστούν στο ντέρμπι των δύο ομάδων που πέρυσι ήταν στη Σούπερ Λίγκα. Οι «βυσσινί» δεν θα έχουν τους Αραάμπ,  Πλιάγκα, Χασομέρη, Γκονζάλες, ενώ για τους φιλοξενούμενους αποθεραπεύτηκαν και υπολογίζονται οι Παππάς, Παρασκευαΐδης. Ο Περπερίδης όμως υποφέρει ξανά από το πρόβλημα που έχει στον αστράγαλο και θα υποβληθεί σε επέμβαση.

Στο «Ελ Πάσο» η Καλλιθέα θα φιλοξενήσει την Καλλονή. Οι γηπεδούχοι με νίκη θα εδραιωθούν στις θέσεις των πλέι οφ, όμως έχουν απουσίες. Ο Νίκος Παντέλης δεν υπολογίζει στους Παριανό, Καλτσά, Κουτρουμπή, Βιδάλη. Οι φιλοξενούμενοι στους Τραορέ, Ταραχούλσκι και Σιλιγαρδάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: