Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Χάινκες: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»

Χάινκες: «Κάναμε το τέλειο παιχνίδι»
Πώς να μην είναι απόλυτα ικανοποιημένος ο Γιουπ Χάινκες μετά τη νίκη της Μπάγερν με 7-0 επί της Βασιλείας και την πανηγυρική πρόκριση στους «8» του Champions League. Ο τεχνικός των Βαυαρών εξήρε την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών του.

«Αξίζουν συγχαρητήρια στην ομάδα μου. Το Σάββατο είχαμε κάνει μια εξαιρετική εμφάνιση (7-1 επί της Χόφενχαϊμ) και σήμερα κάναμε το ίδιο. Είχα διαπιστώσει όλη την εβδομάδα πως η ομάδα μου θέλει να συνεχίσει στον ίδιο δρόμο. Απόψε κάναμε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ένα εξαιρετικό παιχνίδι. Συνολικά ήταν ένα τέλειο παιχνίδι για μας. Θέλαμε να πετύχουμε ένα γρήγορο γκολ, τα καταφέραμε και στη συνέχεια παίξαμε πολύ έξυπνα. Μετά το 3-0 η Βασιλεία δεν είχε κουράγιο για να συνεχίσει την προσπάθεια», τόνισε ο Γερμανός προπονητής.

Ο προπονητής της Βασιλείας, Χάικο Φόγκελ, είπε με τη σειρά του: «Είμαστε πικραμένοι, γιατί δεν είναι ποτέ ωραίο να χάνεις με τόσο υψηλό σκορ. Πάντως η Μπάγερν άξιζε απόλυτα τη νίκη με αυτό το σκορ και φυσικά την πρόκριση. Ήταν σε δαιμονιώδη βραδιά και δεν μπορούσαμε να τους αντιμετωπίσουμε».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: