Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

Γόγολος: «Μπορεί την πεντάδα ο Άρης»

Στο Αθλητικό Μetropolis και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο πρώην ποδοσφαιριστής του “κιτρίνων” Σπύρος Γόγολος με... φόντο το ματς του Άρη με τον ΌΦΗ στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Για την ανάκαμψη του Άρη είπε: “Παρ' ότι ο Άρης έχει μείνει λίγο πίσω στη βαθμολογία θεωρώ ότι έχει το χρόνο στα παιχνίδια που απομένουν να πετύχει το στόχο του που δεν είναι άλλος από την είσοδο στην πρώτη πεντάδα.

Νομίζω ότι χάθηκε πολύτιμος χρόνος με τον Πρόμπιερτς αλλά με τη παρουσία του Μασάδο η εικόνα του Άρη βελτιώθηκε και η ομάδα παρουσιάζει μεγάλη ανάκαμψη.

Είναι δύσκολο το έργο της ομάδας, γιατί ο Ατρόμητος είναι ανεβασμένος. Παρ' όλα αυτά ο Άρης ελπίζει σε ένα στραβοπάτημα του Ατρομήτου έτσι ώστε με νίκη στον αγώνα με τον ΟΦΗ να ανέβει και άλλο στη βαθμολογία.

Για τον αγώνα του Άρη με τον ΟΦΗ: "Θεωρώ ότι είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι που δίνει ο Άρης τη φετινή χρονιά. Πρόκειται για παιχνίδι κομβικής σημασίας. Δεν χωράνε απώλειες.

Δύσκολο παιχνίδι γιατί και ο ΟΦΗ είναι μια πολύ καλή ομάδα. Το τελευταίο διάστημα παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι. Είναι μια ομάδα με καλό προπονητή".

Για την παλιότερη συνεργασία του με τον Νίκο Αναστόπουλο: “Ο κ.Αναστόπουλος είναι ένας πάρα πολύ καλός προπονητής.

Και το πέρασμα του από τον Άρη ήταν θετικό. Είναι πολύ κοντά στους ποδοσφαιστές και καταφέρνει και βγάζει το μάξιμουμ από αυτούς μέσα στο γήπεδο. Πιστεύω ότι στην πολύ καλή παρουσία του ΟΦΗ μεγάλο μερίδιο έχει ο προπονητής”.

Για τον Καστίγιο τόνισε: “Ο Καστίγιο είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να πάρει ένα παιχνίδι μόνος του. Τον γνωρίζουμε από τη θητεία του στον Ολυμπιακό.

Τα τρία τελευταία χρόνια παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα αλλά πιστεύω ότι στα κρίσιμα ματς του Άρη θα δείξει το καλό του πρόσωπο και θα βοηθήσει σημαντικά την ομάδα. Είχε κάποια προβλήματα με το πρώην προπονητή αλλά νομίζω ότι στα παιχνίδια που ήταν καλός ο Άρης πήρε πολύτιμους βαθμούς.

Για τον ΑΠΟΕΛ και την εκπληκτική του πορεία υπογράμμισε: “Αυτό που έχει πετύχει είναι άθλος. Είναι μια πολύ επαγγαλματική και οργαγωνένη ομάδα. Με τη φετινή πορεία του μας έχει κάνει όλους υπερήφανους”.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: