Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μπόλονι: «Πρέπει να ξυπνήσουμε»

Μπόλονι: «Πρέπει να ξυπνήσουμε»
Μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανασυνταχθεί όπως δήλωσε ο Λάζλο Μπόλονι στην κάμερα της Nova.

Ο Ρουμάνος τεχνικός, στάθηκε ιδιαίτερα και στην επιστροφή αρκετών παικτών που αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού και οποίοι θεωρεί ότι θα βοηθήσουν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Μπόλονι στην Nova:

«Το θετικό είναι πως αρχίσαμε κι έχουμε επιστροφές από τους τραυματίες, μας χαροποιεί η ενσωμάτωση του Σνάουτσνερ μαζί με την υπόλοιπη ομάδα σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης. Έχουμε καλά νέα από τον Κατσικά, νομίζω πως θα είναι μαζί μας από την επόμενη εβδομάδα, τον Ετο που πάει καλύτερα και τα σημαντικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι ο Ιβιτς, η απουσία του οποίου είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα κι ο Κρέσιτς αλλά πρέπει να τους περιμένουμε»

- Σε επίπεδο ψυχολογίας;

«Καλά, όπως είμαστε μετά από κάθε κακό αγώνα».

- Το Σάββατο το βράδυ ή ενδεχομένως και την Κυριακή, όταν είχατε τη δυνατότητα να βρεθείτε μόνος και να σκεφτείτε τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης σε τί συμπεράσματα καταλήξατε;

«Ορισμένες φορές δεν υπάρχουν απλές ή ακόμη και καθόλου απαντήσεις για το τι συνέβη σ' έναν αγώνα κι αυτό επειδή δεν έχει να κάνει μ' ένα πρόβλημα αλλά με διάφορα προβλήματα. Νομίζω λίγο η συγκέντρωση, λίγο η δύναμη, λίγο η αδυναμία να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε, όλα αυτά μαζί κι όχι μόνο δημιούργησαν στο πρώτο 20λεπτο αυτό που δεν περίμενε κανείς».

- Όλα αυτά σας απασχολούν εν όψει των έξι αγωνιστικών που απομένουν για την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου;

«Όχι ... Αν κατάλαβα καλά την ερώτηση, όχι. Κοιτάξτε, δουλεύουμε καθημερινά. Ορισμένες φορές υπάρχουν καταστάσεις που δεν απαντώνται, όπως ... γιατί χάθηκε το πέναλτι; Δεν ξέρω. Μη με ρωτάτε πράγματα για τα οποία δεν μπορώ να δώσω »συμπαγείς απαντήσεις».

- Επόμενος αντίπαλος ο Παναιτωλικός. Η άποψή σας για τον αντίπαλο και τα εφόδια που θα χρειαστεί ο ΠΑΟΚ στο Αγρίνιο για να πάρει αυτό που επιθυμεί;

«Δε θα μιλήσω για τον αντίπαλο παρά μόνο για μας. Πρέπει να ξυπνήσουμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: