Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Γιουβέντους ή Μέταλιστ; Δαγκωτό Μέταλιστ...!!

Γιουβέντους ή Μέταλιστ; Δαγκωτό Μέταλιστ...
Ο Αντώνης Σαούλης γράφει στο sday.gr για την πίκρα του αποκλεισμού του Ολυμπιακού από το Γιουρόπα Λιγκ και κάνει τη σύγκριση ανάμεσα σε Μέταλιστ και Γιουβέντους

Τα βλέμματα των περισσότερων κοιτούν στο άπειρο... Αρκετοί σκουπίζουν τα δάκρυά τους. Κάποιοι άλλοι είναι έξαλλοι με τις προκλήσεις των Ουκρανών. Τα συναισθήματα πολλά αλλά με κοινό παρονομαστή την στεναχώρια, το παράπονο, την ξενέρα...
 
Εν τέλει το ματς στράβωσε η πρόκριση χάθηκε όπως και το ταξίδι στην Λισαβόνα. Το όνειρο τελείωσε και ο Ολυμπιακός θα έχει να θυμάται μια πολύ καλή ευρωπαϊκή πορεία. Μια πορεία με νίκες κόντρα σε πρωταθλήτριες Γερμανίας και Γαλλίας, κόντρα στην Αρσεναλ με συνεχόμενα διπλά (Μασσαλία, Μόσχα, Χάρκοβο), με πολύ καλές εμφανίσεις.
 
Λίγα λεπτά μετά το τέλος του αγώνα έπεσαν οι συγκρίσεις στο τραπέζι. Ποιος ήταν ο χειρότερος αποκλεισμός; Γιουβέντους ή Μέταλιστ... Δαγκωτό Μέταλιστ. ΟΚ, οι «ερυθρόλευκοι» εάν κράταγαν το 1-0 τότε θα πήγαιναν στους «4» τους Τσάμπιονς Λιγκ. Αλλα και αντίπαλο την Γιουβέντους είχε και δεν μπήκε στην ρεβάνς με τον τίτλο του φαβορί (άλλο εάν έγινε στην πορεία του ματς).
 
Μέχρι την Πέμπτη ο Ολυμπιακός (για την ακρίβεια μέχρι και το τέλος του πρώτου ημιχρόνου) ονειρευόταν όχι μόνο πρόκριση στους «8» αλλά και το Βουκουρέστι. Με τις δύο Μάντσεστερ εκτός κλήρωσης όλα γινόντουσαν πιο βατά... Τι ήθελε; Μία καλή κλήρωση για τα προημιτελικά (που μάλλον θα την είχε όπως αποδείχτηκε) και ένα καλό σταύρωμα για τα ημιτελικά.
 
Ναι, η Μέταλιστ πόνεσε περισσότερο γιατί ο Ολυμπιακός έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία της ιστορίας του για έναν ευρωπαϊκό τελικό. Γιατί ήταν φαβορί, είχε το σκορ, έπρεπε να δεχτεί δύο γκολ για ν' αποκλειστεί και το πιο σημαντικό; Είχε την ομάδα να φτάσει ψηλά... Πολύ ψηλά.

πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: