Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Παντελίδης: «Έχουν χειροτερέψει οι συνθήκες»

Παντελίδης: «Έχουν χειροτερέψει οι συνθήκες»
Το πρωτάθλημα της Football League είναι σε πολύ δύσκολη θέση καθώς οι συνθήκες που καλούνται να δουλέψουν οι προπονητές δεν είναι άνετες, τόνισε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Insiders» ο προπονητής του Πανθρακικού, Σάββας Παντελίδης. Ο έμπειρος τεχνικός αναφέρθηκε στην εικόνα της ομάδας του αλλά και στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

«Ίσως να περίμενα καλύτερη συγκομιδή εκτός έδρας. Χαθήκανε κάποιοι βαθμοί γιατί θα μπορούσαμε να έχουμε και παραπάνω. Θα θέλαμε να έχουμε εννιά στα εννιά και συνεχίσουμε. Τα παιδιά μπαίνουν στο γήπεδο και γνωρίζουν ότι είναι το σπίτι τους, ότι έχουν το πάνω χέρι και αυτό τρομάζει τους αντιπάλους. Όταν πας σε μια ομάδα που ξέρεις ότι έχει ένα σερί, είσαι φοβισμένος», τόνισε αρχικά.

Ερωτηθείς για τα όσα συμβαίνουν αυτό τον καιρό στο πρωτάθλημα, είπε: «Οι συνθήκες έχουν χειροτερέψει σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Μειώθηκαν τα λεφτά από την πολιτεία, τα έσοδα είναι ελάχιστα. Είναι δύσκολο να συντηρήσεις μια ομάδα με αυτά τα δεδομένα».

Για το ρόστερ της ομάδας του, σχολίασε: «Έχω υποσχεθεί στους παίκτες ότι το 80% θα παραμείνει στην ομάδα αν ανέβουμε και εγώ βρίσκομαι εδώ. Τουλάχιστον οι 17 θα παραμείνουν στην ομάδα. Είναι λάθος να αλλάζεις το ρόστερ σου. Μια προσθήκη πέντε έξι ποιοτικών παικτών θα δώσει κάτι καλό. Το να αλλάξεις πολλά είναι πολύ δύσκολο».

Για το αγωνιστικό επίπεδο, είπε: «Είναι πιο «καθαρό» το πρωτάθλημα. Υπάρχει βελτίωση στις διαιτησίες. Έχουμε καλούς διαιτητές και όσο πιο ήσυχους τους αφήνεις τόσο καλύτερα δουλεύουν. Σε όλες τις δουλειές είναι έτσι. Αν είσαι σοβαρός και ξέρεις τι κάνεις, τότε σε αφήνουν ήσυχο για να βγάλεις το ταλέντο σου».

Το επόμενο παιχνίδι με την Παναχαϊκή, είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, όπως τονίζει: «Υπολογίζω πάρα πολύ την Παναχαϊκή. Έρχεται από καλό σερί, έπαιξε με τους πρώτους και πήγε καλά και δεν έχασε. Δεν το λέω για να το λέω και το πιστεύω. Η Βέροια είναι η καλύτερη ομάδα στην κατηγορία».

Τέλος για το αν υπάρχει κάποια ομάδα που θαυμάζει, τόνισε: «Δεν υπάρχει κάποια ομάδα που να έχει υποδομές που να ζηλεύω. Δεν έχει καμία ομάδα κάτι τέτοιο. Θαυμάζω κάποιες ομάδες που μπήκαν από το παράθυρο στην κατηγορία και στέκονται αξιόλογα. Έχουν όραμα και φιλοδοξία. Πράγμα πολύ καλό. Σε γεμίζει ενέργεια και δείχνει ότι κάτι καλό μπορεί να γίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: