Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Μεγάλη ευκαιρία με Σιένα»

«Μεγάλη ευκαιρία με Σιένα»
Ικανοποιημένος από την αγωνιστική κατάσταση του Ολυμπιακού εν όψει της σειράς αγώνων με την Σιένα για τα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, δήλωσε μετά την νίκη επί του Πανιωνίου ο Ντούσαν Ίβκοβιτς.

"Έχουμε μία μεγάλη ευκαιρία με την Σιένα", σχολίασε ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε: "Αύριο θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία και θέλω να ευχαριστήσω τον ΕΣΑΚΕ που έχουμε μια επιπλέον μέρα. Ενόψει των πλέι-οφ με την Σιένα, πιστεύω ότι αυτό το ματς θα μας βοηθήσει. Ο Πανιώνιος έπαιξε πολύ καλά και θα καταλάβουμε καλύτερα τα λάθη μας. Πάντα συμβαίνει αυτό μετά από παιχνίδια με μεγάλη ένταση. Ο Χάινς είχε 1/8 σουτ και ούτε καρφώματα δεν μπορούσε να κάνει, ενώ ο Σπανούλης είχε 3/11 σουτ. Ήμασταν αρκετά άστοχοι Μόνο ο Λο που δεν έπαιξε και δεν είναι σουτέρ είχε 4/4. Βλέπετε πόσο σημαντική είναι η ψυχολογία".

Τέλος, ο Ίβκοβιτς πρόσθεσε: "Η ώρα του αγώνα δεν μας βοήθησε καθόλου. Δεν καταλαβαίνω γιατί βάζουν σε τέτοιες ώρες τους αγώνες. Το γήπεδο ήταν άδειο και οι άνθρωποι τέτοια ώρα δουλεύουν. Πουθενά σε όλο τον κόσμο δεν γίνεται παιχνίδι στις 4 το απόγευμα".

Από τη μεριά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στο κακό παιχνίδι του Ολυμπιακού και έδωσε το σύνθημα για την συνέχεια και τα ματς με τη Σιένα: "Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, δεν είχαμε συγκέντρωση δεν κάναμε αυτά που έπρεπε και κινδυνέψαμε. Μας μένουν δύο ματς στην Α1 που πρέπει να κερδίσουμε, αλλά τώρα έχουμε τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας και πάμε στη Σιένα για να διεκδικήσουμε το καλύτερο. Όπου και να πάμε φέτος, πάμε για να κερδίσουμε. Να δώσουμε τα εύσημα στον Πανιώνιο, αλλά δεν ήμασταν και συγκεντρωμένοι".

Δεν υπάρχουν σχόλια: