Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Γκουαρντιόλα: «Ποια Ρεάλ; Τελικοί με Μίλαν»

Γκουαρντιόλα: «Ποια Ρεάλ; Τελικοί με Μίλαν»
Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης μπορούν να συναντηθούν μόνο στον τελικό του Champions League και ήδη έχει αρχίσει στην Ισπανία η συζήτηση για ένα ακόμη clasico. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν προτρέχει και τόνισε πως οι αναμετρήσεις με τη Μίλαν στα προημιτελικά αντιμετωπίζονται σαν τελικοί από την ομάδα του.

«Για να γίνεις πρωταθλητής πρέπει να κερδίσεις τους καλύτερους. Ποτέ δεν υπάρχουν εξαιρέσεις. Η Μίλαν είναι μεγάλη ομάδα, η πρωταθλήτρια Ιταλίας. Θα χρειαστούμε τη βοήθεια του κόσμου μας στη ρεβάνς για να προκριθούμε. Για μας είναι τελικοί τα ματς με τη Μίλαν, δείτε τι παίκτες έχουν και θα καταλάβετε. Δεν σκεφτόμαστε καν τι μπορεί να ακολουθήσει στα ημιτελικά ή τον τελικό», τόνισε ο Καταλανός τεχνικός.

Όσο για τη μεταμόσχευση ήπατος στην οποία θα υποβληθεί ο Ερίκ Αμπιντάλ, είπε: «Είναι κάτι που συμβαίνει σε πολλές οικογένειες σε όλο τον κόσμο. Εμείς αντιμετωπίσαμε αυτή την κατάσταση με τον Τίτο Βιλανόβα και τον Αμπιντάλ. Ο Ερίκ είναι ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο και αυτό που προέχει είναι να θεραπευτεί και να μπορεί να ζήσει φυσιολογικά».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: