Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κιριλένκο: «Θα μπορούσε και στο ΝΒΑ η ΤΣΣΚΑ»

Κιριλένκο: «Θα μπορούσε και στο ΝΒΑ η ΤΣΣΚΑ»
Ομάδα επιπέδου ΝΒΑ χαρακτήρισε την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Αντρέι Κιριλένκο μιλώντας στον ισπανικό Τύπο, ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας.

«Έχουμε όλα τα φόντα για να κατακτήσουμε την Ευρωλίγκα. Διαθέτουμε ένα εξαιρετικό υλικό και απλώς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας, να το διασκεδάσουμε και να νικήσουμε. Η ΤΣΣΚΑ θα μπορούσε να ανταγωνιστεί πολλές ομάδες του ΝΒΑ. Οι προσδοκίες είναι μεγάλες, αφού όλος ο κόσμος μάς παρακολουθεί. Θα ήθελα πολύ να έχω έναν τίτλο Ευρωλίγκας στην καριέρα μου, όπως κι ένα πρωτάθλημα στο ΝΒΑ», τόνισε.

Για τις αναμετρήσεις με την Μπιλμπάο στα προημιτελικά της Ευρωλίγκας, ο Ρώσος φόργουορντ είπε: «Η Μπιλμπάο είναι καλή ομάδα κι έχει κερδίσει το σεβασμό όλων. Θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Απέκλεισε τη Ρεάλ κι απέδειξε πως όλα μπορούν να γίνουν στην Ευρωλίγκα. Αξίζει να βρίσκεται εδώ».

Όσο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ανέφερε: «Σίγουρα οι ΗΠΑ είναι το μεγάλο φαβορί, αλλά και η Ισπανία είναι καλή ομάδα, παρά την απουσία του Ρούμπιο. Όλα μπορούν να συμβούν».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: