Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Μάρκεβιτς: «Φυσιολογικό το αποτέλεσμα»

Μάρκεβιτς: «Φυσιολογικό το αποτέλεσμα»
Αναμενόμενη και κάθε άλλο παρά έκπληξη χαρακτήρισε τη νίκη-πρόκριση της Μέταλιστ επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκη» ο προπονητής της ομάδας, Μίρον Μάρκεβιτς.

«Δεν είναι έκπληξη για μας. Το σκορ είναι αναμενόμενο. Είχαμε κερδίσει σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια μας στο Europa League. Το σημερινό αποτέλεσμα ήταν φυσιολογικό. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Το αποτέλεσμα φαίνεται στο ταμπλό», είπε, ενώ απευθυνόμενος στους Έλληνες δημοσιογράφους τόνισε: «Καταλαβαίνω πως είστε θυμωμένοι, αλλά η πραγματικότητα είναι πως σήμερα νικήσαμε».

Για τη διαφορά στο πρόσωπο της Μέταλιστ μεταξύ των δύο ημιχρόνων, ανέφερε: «Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε άσχημα και δεν είχαμε ευκαιρίες. Στο δεύτερο κάναμε πολλές ευκαιρίες, πετύχαμε δύο γκολ και θα μπορούσαμε να είχαμε πετύχει κι άλλο.
Στο πρώτο μέρος επηρεαστήκαμε από την ατμόσφαιρα στο γήπεδο, αλλά στη συνέχεια συνήλθαμε, κάναμε το παιχνίδι μας και πήραμε την πρόκριση».

Αναφορικά με τα ψυχικά αποθέματα που έδειξε η ομάδα του ακόμη και μετά το χαμένο πέναλτι, σχολίασε: «Παρά το χαμένο πέναλτι είχαμε τη θέληση, συνεχίσαμε να βγαίνουμε στην επίθεση, πιστέψαμε στη νίκη και γι’ αυτό νικήσαμε».

Για την επιλογή του να ξεκινήσει με τον Μάρλος στην ενδεκάδα απάντησε χαμογελώντας «... το είδα στο όνειρό μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια: