Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Έκανε πλάκα η Ατλέτικο!!

Έκανε πλάκα η Ατλέτικο!
Κι όμως γινόταν… κι ευκολότερα!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε μια ακόμα επίδειξη δύναμης απέναντι στην Μπεσίκτας και φιλοδωρώντας την με μια ακόμα τριάρα -αυτή τη φορά μέσα στην Πόλη- πέρασε «σβηστά» στα προημιτελικά του Europa League.

Τα γκολ των Αντριάν, Φαλκάο και Σάλβιο σώπασαν το «Ινονού» κι έδωσαν θριαμβευτικό τόνο (0-3) στην πρόκριση των Μαδριλένων.

Ο συνήθης ενθουσιασμός των τουρκικών ομάδων στην έδρα τους εμφανίστηκε κι απόψε. Μόνο που τράκαρε στο γνωστό «γρανίτη» που έχει προλάβει να φτιάξει ο Σιμεόνε από τότε που ανέλαβε την Ατλέτικο. Ακριβώς τη στιγμή, λοιπόν, που η φούρια της Μπεσίκτας άρχιζε να ξεθυμαίνει, ήρθε ο Αντριάν να εκμεταλλευτεί μια αναμπουμπούλα και να τον εξαφανίσει εντελώς.

Και παρόλο που οι Τούρκοι -για τη φανέλα τουλάχιστον- πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, η Ατλέτικο δεν ίδρωσε ιδιαίτερα. Κι όχι μόνο αυτό, αλλά αποφάσισε να δώσει και στιλ στην πρόκρισή της: Με το Φαλκάο να εκμεταλλεύεται ανεπανάληπτη «όμα» άμυνας και τερματοφύλακα και τον Σάλβιο να βάζει στις καθυστερήσεις και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ.

ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ (Κάρλος Καρβαλιάλ): Γκιενέν, Κοϊμπάσι, Τοραμάν, Σίβοκ, Κορκμάζ, Φερνάντες, Κάβλακ, Νταγκ, Σιμάο, Αλμέιδα, Εντού

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ντιέγκο Σιμεόνε): Κουρτουά, Γκοντίν, Λουίς, Μιράντα, Σουάρεθ, Τουράν, Γκάμπι, Κόκε, Αντριάν, Φαλκάο, Χουανφράν

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: