Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Περήφανοι που θα παίξουμε με τη Ρεάλ»

«Περήφανοι που θα παίξουμε με τη Ρεάλ»
Ιστορική στιγμή θα είναι για τον ΑΠΟΕΛ οι αναμετρήσεις με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά του Champions League, όπως δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM Κύπρου ο πρόεδρος του συλλόγου, Φοίβος Ερωτοκρίτου.

«Αισθάνομαι περήφανος για το ΑΠΟΕΛ και για την Κύπρο. Τα περισσότερα σχόλια ήταν για την ομάδα μας. Γινόταν αναφορά στο ΑΠΟΕΛ και στην Κύπρο. Πραγματικά είναι κάτι το φανταστικό αυτό που ζούμε. Είμαστε περήφανοι που θα παίξουμε με μια ομάδα όπως τη Ρέαλ Μαδρίτης. Είναι κάτι φανταστικό για μας και για την Κύπρο. Πριν την κλήρωση μας έδιδαν όλοι συγχαρητήρια, για την πορεία της ομάδας. Μας ευχόντουσαν το καλύτερο», τόνισε.

Όσο για το σχόλιο του θρύλου του γερμανικού ποδοσφαίρου, Πάουλ Μπράιτνερ, στη διάρκεια της κλήρωσης πως ο ΑΠΟΕΛ είναι η ομάδα της χρονιάς στη διοργάνωση, τόνισε: «Τι να σας πω. Δεν χρειάζεται σχόλιο. Ο καθένας μπορεί να συμπεράνει τι σημαίνει αυτό».

Ερωτηθείς αν μίλησε με τον εκπρόσωπο της Ρεάλ Μαδρίτης στην κλήρωση, τον Ζινεντίν Ζιντάν, είπε: «Βγάλαμε φωτογραφίες και θα μιλήσουμε ξανά. Τα συναισθήματα που ζούμε σήμερα είναι πρωτόγνωρα και μοναδικά. Νομίζω ότι δύσκολα θα τα ζήσουμε ξανά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: