Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Όχι άλλα πατατάκια!!

Όχι άλλα πατατάκια!
Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν διστάζει να τα βάλει με τους οπαδούς της Ρεάλ Μαδρίτης, που στόμα έχουν και φωνή όχι!
Δεν κωλώνει πουθενά. Δεν διστάζει να λέει την άποψη του, ακόμα και αν αυτή τον κάνει αντιπαθή. Δεν χαμπαριάζει από το επικοινωνιακό κόστος. Γι' αυτό και ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι ένας και μοναδικός. Ο special one έχει και δικό του εκπρόσωπο τύπου. Λέγεται Ελάδιο Παραμές και είναι η φωνή του Πορτογάλου τεχνικού. Είναι αυτός που περνάει και τα υποδόρια επικοινωνιακά μηνύματα του Μουρίνιο. Ο... άνθρωπος μας λοιπόν έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μία μέρα μετά το παιχνίδι της Ρεάλ Μαδρίτης με την ΤΣΣΚΑ: «Χθες, πήγα να δω την Ρεάλ Μαδρίτης να κερδίζει με 4-1 στο γήπεδο της... ΤΣΣΚΑ! Συγνώμη... Εκανα λάθος. Βλέπετε για 90 λεπτά άκουγα μόνο ρωσικά»!
Ήταν το συμπλήρωμα στις δηλώσεις του Μουρίνιο που έβραζε μετά το τέλος του ματς με τους Ρώσους: «Άκουσα ξεκάθαρα ότι οι οπαδοί μας αποδοκίμαζαν. Μόνο ένα κομμάτι στο πέταλο μας υποστήριζε. Είναι σοκαριστικό!».


Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Πορτογάλος βάλει κατά του κόσμου της Ρεάλ. Πριν από τρεις εβδομάδες ήταν ακόμα πιο έξαλλος όταν στο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης με την Ράγιο Βαγεκάνο, είδε ελάχιστους οπαδούς της «βασίλισσας» να πηγαίνουν στο «Βαγέκας»: «Καταλαβαίνω να μην έρχονται στο Μπιλμπάο και την Βαλένθια. Το να παίζουμε στην Μαδρίτη με την Χετάφε και την Ράγιο και να έρχονται μόνο 100 άτομα είναι ντροπή», είχε πει τότε, ανοίγοντας νέο μέτωπο με την μεγάλη μάζα των οπαδών των «μερένγκες».


Το απόγευμα ο Παραμές τα μάζεψε με νέες κουβέντες του twitter, όπου πάλι πέρασε τις ιδέες του Μουρίνιο: «Τα λόγια μου δεν είναι κριτική προς τον κόσμο. Είναι ιδέες προτάσεις προς συζήτηση. Οι παίκτες χρειάζονται υποστήριξη, εμπιστοσύνη και ενθάρρυνση. Οι αντίπαλοι πρέπει να νιώθουν το μεγαλείο του "Μπερναμπέου". Χωρίς τις φωνές των οπαδών το γήπεδο είναι επιβλητικό, αλλά δεν τρομάζει. Δεν σπρώχνει την ομάδα προς την δόξα. Αυτό που θέλω να δω είναι το "Μπερναμπέου" να βράζει και να προκαλεί τρόμο σε κάθε παιχνίδι στον αντίπαλο. Αν το πήρατε σαν κριτική στην Ρεάλ Μαδρίτης, ζητώ ταπεινά συγνώμη». Το πιάσαμε το υποννούμενο. Όχι άλλα πατατάκια!
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: