Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Δεν είναι ευχαριστημένος ο Φέτελ!!

Δεν είναι ευχαριστημένος ο Φέτελ
Δυσαρεστημένος από την απόδοση της Red Bull στις πρώτες δοκιμές στην πίστα του Άλμπερτ Παρκ, δήλωσε ο Σεμπάστιαν Φέτελ. Ο Γερμανός πιλότος τόνισε πως ελπίζει στην τρίτη περίοδο των δοκιμών οι «κόκκινοι ταύροι» να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί.

Οι καιρικές συνθήκες δυσκόλεψαν το έργο των ομάδων στις δύο πρώτες περιόδους, με τη βροχή να περιορίζει τη δράση των πιλότων.

«Οι πρωινές δοκιμές δεν ήταν καλές, δεν ήμουν χαρούμενος με το μονοθέσιο. Στη δεύτερη περίοδο τα πράγματα ήταν λίγο καλύτερα, αλλά ήταν δύσκολο να τρέξουμε αρκετά. Λίγο – πολύ η κατάσταση ήταν ίδια για όλους.

Από εμάς εξαρτάται να βρούμε την ισορροπία στο μονοθέσιο και να καταλάβουμε πως αυτό συμπεριφέρεται σε αυτές τις συνθήκες, ελπίζω αύριο να είμαστε πιο γρήγοροι
», ήταν τα λόγια του Παγκόσμιου πρωταθλητή, για να συμπληρώσει στη συνέχεια πως δεν κατάφεραν να… καταλάβουν πολλά από τις πρώτες δοκιμές.

«Αρχικά, πρέπει να δούμε και να αναλύσουμε τις ταχύτητες, ποίος είχε το DRS ανοιχτό, έπειτα μπορείς να μαντέψεις για το φορτίο καυσίμων και νομίζω πως αυτά θα κάνουμε», πρόσθεσε ο Γερμανός πιλότος.

Ο Φέτελ στην πρώτη περίοδο πλασαρίστηκε στην 11η θέση, ενώ στη δεύτερη μία θέση υψηλότερα.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: