Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Κι αν του κάτσει;

Κι αν του κάτσει;
Η προετοιμασία για το παιχνίδι με την ΑΕΚ ολοκληρώθηκε και στον Αστέρα Τρίπολης άπαντες είναι έτοιμοι για να πάρουν το τρίποντο που θα τους φέρει έναν πόντο πίσω από την Ένωση. Τα προβλήματα για τον Σάκη Τσιώλη είναι ελάχιστα καθώς εκτός είναι ο τιμωρημένος Πιπίνης και ο τραυματίας Χακόμπο.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει και πάλι στην διάθεσή του τον Ουσέρο αλλά και τον Πουλίδο, οι οποίοι εξέτισαν τις ποινές τους και θα παίξουν και πάλι από την αρχή.

Ο Μπαντής θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Τσαμπούρης και αριστερά ο Φορμίκα. Οι Μπαρτολίνι και Πουλίοδο θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο, Χουανίτο και Ροτζέριο θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Ράγιος, Μπρέσκα και Ναβάρο διεκδικούν τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Παράλληλα σε αυτή τη θέση οι Σολάκη και Περόνε «μονομαχούν» για την θέση αυτή.

Η αποστολή: Μπαντής, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Λαδάκης, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Ράγιος, Ροζέριο, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Περόνε.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: