Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

«Όνειρό μου ο τελικός του Champions League»!

«Όνειρό μου ο τελικός του Champions League»!
Ελάχιστοι περίμεναν πως μια κυπριακή ομάδα, όπως ο ΑΠΟΕΛ, θα μπορούσε να φτάσει μέχρι τα προημιτελικά του Champions League. Αφού τα κατάφεραν, όμως, ο Διονύσης Χιώτης δεν φοβάται να συνεχίσει να ονειρεύεται και αποκαλύπτει πως θα ήθελε να αγωνιστεί στον τελικό του «Allianz Arena»!

Ο Έλληνας τερματοφύλακας μίλησε στην ιστοσελίδα «Goal.com» και εκμυστηρεύθηκε πως θα ήθελε η κλήρωση της Παρασκευής να μη στείλει απέναντι στην ομάδα του Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου.

«Νομίζω πως κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι θα συμβεί. Μετά από όλα όσα έχουμε πετύχει, είναι αδύνατο να προβλεφθεί το τέλος της ιστορίας. Αφού φτάσαμε ως εδώ, όνειρό μου είναι να δω τον ΑΠΟΕΛ να συμμετέχει στον τελικό του Champions League. Συνειδητοποιώ πόσο δύσκολο είναι αυτό, όμως όταν ονειρεύεσαι, μοναδικό σου όριο είναι ο ουρανός»!

Στη συνέχεια ο Διονύσης Χιώτης αναφέρθηκε στην κλήρωση της Παρασκευής.

«Θα ήθελα να αποφύγουμε Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μπάγερν Μονάχου. Πάντως, ειλικρινά δεν πίστευα πως θα βρισκόμασταν στα προημιτελικά. Τα καταφέραμε επειδή έχουμε μεγάλη πίστη στους εαυτούς μας. Φαίνεται πως ζούμε σε ένα όνειρο. Είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθούμε τι έχουμε πετύχει, θα χρειαστεί να περάσει λίγος καιρός. Έχουν αλλάξει πολλά πια. Όπου κι αν πηγαίνω, με σταματά κόσμος και με ευχαριστεί», πρόσθεσε ο γκολκίπερ της κυπριακής, που έκλεισε τις δηλώσεις του λέγοντας:

«Μια μέρα θα έχω πολλές ιστορίες να διηγηθώ από τη φετινή μας περιπέτεια στο Champions League»…

Δεν υπάρχουν σχόλια: