Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Σα να σήκωσαν ψηλά τον αμανέ…!!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να πλήρωσε την κούραση από τους συνεχόμενους αγώνες, αλλά πλήρωσε και την υπεροψία του. Στο α’ ματς είχε ένα σωρό φάσεις στο β’ μέρος για να καθαρίσει με 0-2 και δεν το έκανε. Το ίδιο και στο α’ ημίχρονο στο Καραϊσκάκη. Με το τσουβάλι έχανε ευκαιρίες, αλλά έκανε σα να μην τρέχει τίποτα.
Σα να σήκωσαν ψηλά τον αμανέ…
Σα να σήκωσε ψηλά την μύτη ο Ολυμπιακός, λοιπόν. Και έπαιζε σα να νόμιζε ότι έχει άστρο και ότι δεν πρόκειται να πληρώνει τα λάθη του. Ειδικά μετά το χαμένο πέναλτι της Μέταλιστ οι περισσότεροι θα έλεγαν στο Καραϊσκάκη «δεν την χάνουμε την πρόκριση». Κι εννοούμε και τον κόσμο.
Να, όμως, που στο ποδόσφαιρο τα λάθη πληρώνονται. Μπορεί στο ματς με την Ρούμπιν να υπήρχε ο σωτήρας Κάρολ, αλλά απόψε στο Καραϊσκάκη η Μέταλιστ δεν αστειευόταν. Πίστευε στην πρόκριση και το έδειξε σε όλο το β’ μέρος, αφού πέρασε την τρικυμία στην αρχή του αγώνα.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού, λοιπόν, πρέπει κι αυτοί να κατεβάσουν λίγο το τουπέ που έχουν σηκώσει. Δεν έγινε δα και Μπαρτσελόνα ο Ολυμπιακός. Να προσγειωθούν οι ποδοσφαιριστές, λοιπόν. Και μέσα στην κακή ατμόσφαιρα που υπάρχει τώρα, μπορεί αυτό το αποψινό χαστούκι να τους βγει σε καλο εν όψει ΟΑΚΑ.
Να τους αφυπνίσει, δηλαδή. Να τους κάνει να πατήσουν και πάλι στην γη και όχι να θεωρούν ότι επειδή πάνε για τρείς στόχους θα σηκώσουν στο τέλος για πλάκα τρείς κούπες. Έχει πολύ δρόμο ακόμα η σεζόν, όπως φωνάζουμε τόσο καιρό.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: