Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΕΠΟ κατά ΠΑΟ!!

ΕΠΟ κατά ΠΑΟ!
Στην παραδοχή του λάθους της να αναβάλει τον αγώνα κυπέλλου Ολυμπιακού-ΟΦΗ προεξοφλώντας πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προκριθούν στα προημιτελικά του Europa League, προχώρησε η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της, αφήνοντας παράλληλα σαφείς αιχμές εναντίον του Παναθηναϊκού ότι «επιχειρεί να κατασκευάσει άλλοθι για να καλυφθεί από πίσω τους».

Κανονικά την Τετάρτη 21/3 το ματς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία κλήθηκε, από μερίδα των Μ.Μ.Ε., τις τελευταίες ημέρες να απολογηθεί για την απόφασή της να βοηθήσει, με την αναβολή διεξαγωγής ενός αγώνα για το Κύπελλο, την προσπάθεια μιας ελληνικής ομάδας να διακριθεί στις ευρωπαϊκές διασυλλογικές διοργανώσεις.

Η προεξόφληση, με βάση το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, της πρόκρισης –εκτίμηση και επιθυμία (θέλαμε να πιστεύουμε) κάθε μέλους της ελληνικής ποδοσφαιρικής οικογένειας- αποδείχτηκε λάθος.

Η Ε.Π.Ο. το αποδέχεται και για το λόγο αυτό προχώρησε στον επανορισμό του αγώνα για το Κύπελλο μεταξύ των ΠΑΕ Ολυμπιακός και Ο.Φ.Η. για την Τετάρτη 21 Μαρτίου.

Ταυτόχρονα, επιθυμεί να υπενθυμίσει προς κάθε κατεύθυνση ότι η ικανή και αναγκαία συνθήκη για την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο καθένας να ασχολείται αποκλειστικά με τα του οίκου του, εκεί να εστιάζει όλες τις προσπάθειές του και να μην επιχειρεί να κατασκευάζει άλλοθι για να καλυφθεί πίσω τους.

Οι τακτικές αυτές δεν πείθουν πλέον κανέναν και είναι καταδικασμένες στην αποτυχία μαζί με τους εμπνευστές τους
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: