Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αδιαφορούν για τον ΑΠΟΕΛ, θέλουν Clasico!!

Αδιαφορούν για τον ΑΠΟΕΛ, θέλουν Clasico!
Το ενδεχόμενο να υπάρξει τελικός ανάμεσα στην Ρεάλ Μαδρίτης και την Μπαρτσελόνα απασχολεί τις φίλα προσκείμενες ιστοσελίδες στους «μερένχες». Συγκεκριμένα, τα σάιτ που υποστηρίζουν τη «βασίλισσα» αναφέρουν απλώς η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο κληρώθηκε με τον ΑΠΟΕΛ και δίνουν έμφαση πως μπορεί να υπάρξει Clasico στις 19 Μαΐου στο Μόναχο.

marca.com

«Clasico στον τελικό!

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο να υπάρξει το ισπανικό Clasico στον τελικό του Champions League στις 19 Μαΐου στο Μόναχο, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της κλήρωσης στη Νιόν. Στην προημιτελική φάση της διοργάνωσης, η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ και η Μπαρτσελόνα τη Μίλαν. Οι πρώτοι αγώνες θα γίνουν στις 27 και 28 Μαρτίου και οι επαναληπτικοί στις 3 και 4 Απριλίου. Στα ημιτελικά, οι “μερένχες” θα παίξουν με τον νικητή του Μαρσέιγ - Μπάγερν Μονάχου, ενώ η Μπάρτσα έχει τον νικητή του Μπενφίκα-Τσέλσι».

as.com

«Μόνο στον τελικό: ΑΠΟΕΛ-Ρεάλ Μαδρίτης και Μίλαν-Μπαρτσελόνα

Οι δύο ισπανικές ομάδες ενδέχεται να παίξουν στο Μόναχο, επειδή η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει τον νικητή του Μαρσέιγ-Μπάγερν Μονάχου και η Μπαρτσελόνα τον νικητή του Μπενφίκα-Τσέλσι. Σε όλες τις φάσεις της διοργάνωσης το πρώτο ματς είναι πρώτα στις έδρες τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: