Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ούμπιδες: «Μόνο νίκες με ΟΦΗ και Πανιώνιο»

Ούμπιδες: «Μόνο νίκες με ΟΦΗ και Πανιώνιο»
Σαν τελικούς για την είσοδο του Αρη στα πλέι οφ, βλέπει ο Χαβιέ Ούμπιδες τους δύο εντός έδρας αγώνες κόντρα σε ΟΦΗ και Πανιώνιο. Ο Αργεντινός με δηλώσεις του ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν έχει περιθώρια λάθους.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Νοva:

Για τα δύο εντός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν με ΟΦΗ και Πανιώνιο τόνισε: «Είναι δύο εντός έδρας παιχνίδια τα οποία εμείς πρέπει να δούμε ξεχωριστά. Στο βάθος του μυαλού μας δεν υπάρχουν άλλα αποτελέσματα, εκτός από τις δύο νίκες και τους έξι βαθμούς που θα μας κρατήσουν ζωντανούς στο όνειρο διεκδίκησης των πλέι οφ. Γνωρίζουμε βεβαίως πως τα πράγματα έχουν γίνει πολύ δύσκολα, ειδικά μετά τη νίκη του Ατρομήτου. Εμείς θα συνεχίσουμε να διεκδικούμε όμως τις πιθανότητές μας».

Για το ματς με τον ΟΦΗ, επισήμανε: «Ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΟΦΗ κάνει ένα καλό πρωτάθλημα κι έναν καλό δεύτερο γύρο μέχρις στιγμής, επομένως είναι ένας επικίνδυνος αντίπαλος. Εμείς όμως δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Πρέπει να πάρουμε τους τρεις βαθμούς με τον ΟΦΗ και να σκεφτούμε μετά και το επόμενο παιχνίδι, ώστε να καταφέρουμε να μαζέψουμε έξι πόντους».

Για το 0-1 του πρώτου αγώνα στην Κρήτη, σημείωσε: «Θα έλεγα πως είναι ένα εντελώς διαφορετικό παιχνίδι. Το παιχνίδι στη Κρήτη καταφέραμε και το κερδίσαμε, όμως ο ΟΦΗ τότε έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, είχε ευκαιρίες κι εμείς σταθήκαμε τυχεροί. Στο παιχνίδι του ‘Βικελίδης’ δεν έχουμε περιθώρια λάθους. Πρέπει να μην επιτρέψουμε στον αντίπαλο να κάνει παιχνίδι, ευκαιρίες, ώστε να αποφασιστικά να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: