Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ολοι... Τσαριτσάνη

«Εκστρατεία» στην Τσαριτσάνη ετοιμάζουν την Κυριακή οι οπαδοί του Ηρακλή, για να βοηθήσουν τον «Γηραιό» στο κομβικής σημασίας παιχνίδι με τον τέταρτο της βαθμολογίας Οικονόμο.
Με νίκη οι «κυανόλευκοι» θα πλησιάσουν ακόμη περισσότερο στην πρώτη τριάδα, βγάζοντας χωρίς απώλειες από τη μέση ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια του προγράμματος.

Η μετακίνησή τους στη θεσσαλική κωμόπολη θα γίνει μεμονωμένα, μια και στη σύσκεψη για τα μέτρα τάξης που πραγματοποιήθηκε χθες, η Αστυνομία δεν επέτρεψε την οργανωμένη μετακίνηση των οπαδών. Τη λύση για τη φιλοξενία των «κυανολεύκων» στο γήπεδο έδωσε η ίδια η ομάδα της Τσαριτσάνης, η οποία κατόπιν συζητήσεων με τους ανθρώπους του Ηρακλή, δέχθηκε να φιλοξενήσει τον κόσμο του «Γηραιού» στο γήπεδό της.


Μάλιστα Τσαριτσάνη και Ηρακλής έχουν ήδη συνεννοηθεί για το πώς θα εξυπηρετηθούν οι «κυανόλευκοι» κι αυτό θα γίνει με εκδοτήριο που θα ανοίξει πριν από τον αγώνα για τους οπαδούς του «Γηραιού», οι οποίοι θα τοποθετηθούν στο πέταλο του γηπέδου. Συγκεκριμένος αριθμός εισιτηρίων που θα διατεθούν στον Ηρακλή δεν υπάρχει, μια και η διοίκηση του Οικονόμου δεσμεύθηκε ότι θα μπουν στο γήπεδο όσοι φίλαθλοι κι αν ταξιδέψουν την Κυριακή στην Τσαριτσάνη. Η είδηση της συμφωνίας για τη μετακίνησή τους στη Θεσσαλία έστω και μεμονωμένα, έβαλε αμέσως σε διαδικασία κινητοποίησης οπαδούς και φιλάθλους. Οι σύνδεσμοι ήδη έχουν ενημερώσει τα μέλη τους για τον τρόπο μετάβασης και το κόστος και η συμμετοχή είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα οι διοργανωτές να κάνουν λόγο για μεγαλύτερη παρουσία τους στην Τσαριτσάνη, από αυτή στο γήπεδο της Νίκης Βόλου πριν από μερικές εβδομάδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: