Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Τρεις προτάσεις για τη Ρέιντζερς!!

Τρεις προτάσεις για τη Ρέιντζερς!
Από το καλό στο καλύτερο τα νέα για τη Ρέιντζερς.

Όπως μετέδωσε το «SkySports», οι διαχειριστές του συλλόγου έχουν στα χέρια τους δύο προτάσεις για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.

Ο επιχειρηματίας, Μπράιαν Κένεντι, το κονσόρτιουμ του Πολ Μάρεϊ, «Blue Knights» και μια ομάδα από το Σικάγο πίσω από τις προσφορές!

Ο Κένεντι ήταν ο πρώτος που κατέθεσε την πρότασή του για την αγορά της Ρέιντζερς! Είναι ο ιδιοκτήτης της αγγλικής ομάδας ράγκμπι, Sale Sharks και ενώ αρχικά είχε υποστηρίξει ότι θα παρακολουθούσε στενά τις εξελίξεις στον σκοτσέζικο σύλλογο και θα έκανε την κίνησή του σε περίπτωση που απορριπτόταν οποιαδήποτε άλλη πρόταση, έδειξε πρώτος το δρόμο!

Όσον αφορά τους «Blue Knights», αυτοί μπήκαν στο… χορό έπειτα από επιθυμία του πρώην γενικού αρχηγού της Ρέιντζερς, Πολ Μάρεϊ, ο οποίος ήταν ο «εγκέφαλος» της σύστασης του συγκεκριμένου γκρουπ. Σε αυτό, συμμετέχει και η Ticketus, εταιρεία μέσω της οποίας προμηθεύονταν οι οπαδοί του συλλόγου τα εισιτήρια των αγώνων.

Τελευταία πρόταση, αυτή από επιχειρηματική ομάδα εξ Αμερικής και πιο συγκεκριμένα από το Σικάγο. Οι συγκεκριμένοι υποψήφιοι επενδυτές χαρακτηρίστηκαν «ειδικοί στο χώρο του αθλητισμού».

πηγή: www.england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: