Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Οι Ολλανδοί θέλουν τον… Ολλανδό τους!!

Οι Ολλανδοί θέλουν τον… Ολλανδό τους!
Για Γερμανό μιλάει το κλισέ -και τέτοιοι είναι της Σάλκε- αλλά ένας Ολλανδός την πήρε στην πλάτη του!

Ο Χούντελααρ πήρε προσωπικά τη ρεβάνς με την Τβέντε, μετά πήρε και… αμπάριζα τους συμπατριώτες του και με χατ-τρικ οδήγησε τη Σάλκε στο ευρύ 4-1!

Εκπληκτική η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου, ανέτρεψε ΚΑΙ το σκορ του πρώτου αγώνα (0-1) ΚΑΙ του σημερινού και προκρίθηκε με άνεση στους «8» του Europa League!

Ως Γερμανοί που σέβονται τον εαυτό τους, οι παίκτες της Σάλκε προσπάθησαν από το πρώτο λεπτό να γίνουν «αφεντικά». Ως Ολλανδοί που επίσης σέβονται τον εαυτό τους, οι παίκτες της Τβέντε προσπάθησαν να… κρύψουν την μπάλα. Το κατάφεραν σε μια φάση, την εμφάνισε ο Γιάνσεν στα δίχτυα και το βουνό της πρόκρισης ψήλωσε κι άλλο για τη Σάλκε. Ένας άλλος Ολλανδός, όμως, ο Χούντελααρ, δεν το έκανε απλά να μοιάζει προσβάσιμο -ισοφαρίζοντας πριν το ημίχρονο.

Το κατέβασε ακόμα περισσότερο στα μέτρα της, εξαργυρώνοντας το πέναλτι που κέρδισε ο Ραούλ σε χέρι αμυντικού. Ε, και κάπου εκεί η Σάλκε άρχισε για τα καλά να πιστεύει ότι θα τ’ ανέβει. Δεν το κατάφερε στις ευκαιρίες που έφτιαξε αμέσως μετά -το κατάφερε πανηγυρικά, όταν ο Τζόουνς επιβράβευσε την κατηφόρα που είχε δημιουργηθεί προς την εστία της Τβέντε. Και το σφράγισε για τα καλά, όταν ο Χούντελααρ ολοκλήρωσε -στην αντεπίθεση- την πλάκα που έκανε στους συμπατριώτες του.

ΣΑΛΚΕ (Χουμπ Στέφενς): Χίλντεμπραντ, Παπαδόπουλος, Ουσίντα, Χόλτμπι, Τζόουνς, Φουκς, Ντράξλερ, Ματίπ, Ραούλ, Φαρφάν, Χούντελααρ

ΤΒΕΝΤΕ (Στιβ Μακ Λάρεν): Μιχαήλοφ, Μπένγκτσον, Ροζάλες, Λέογκερς, Ντάγκλας, Τιεντάλι, Μπράμα, Γιάνσεν, Ντε Γιονγκ, Μπαϊράμι, Τσάντλι


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: