Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Για ευρωπαϊκό... διπλό!!

Για ευρωπαϊκό... διπλό!
Έτοιμος να αγωνιστεί και πάλι είναι ο Τσαρλς Ιτάνς, ο οποίος έχει τεθεί και πάλι στη διάθεση του Γιώργου Δώνη στον Ατρόμητο, ενόψει της αναμέτρησης με τον Λεβαδειακό. Ο Γάλλος τερματοφύλακας ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του και είναι απόλυτα έτοιμος.

Ακόμα κανονικά θα είναι στη διάθεση του Δώνη και ο Κώστας Γιαννούλης, ο οποίος εξέτισε την ποινή του. Αντίθετα εκτός θα είναι ο Τόμας, ο οποίος έχει συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες και θα απουσιάσει από την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι κρύβει πολλές παγίδες για την ομάδα του Ατρόμητου, αφού ο Λεβαδειακός είναι επικίνδυνος και μπορεί να κάνει την ζημιά. Παράλληλα η σιγουριά που υπάρχει στον Ατρόμητο και η σταθερότητα που έχει δείξει η ομάδα, έρχονται να συνθέσουν ένα καλό οιωνό για την αναμέτρηση.

Μετά τον πρώτο γύρο που τελείωσε, το ζητούμενο για τους «κυανόλευκους» ήταν να παίρνουν αποτελέσματα και μακριά από το Περιστέρι. Αυτό, πλέον, γίνεται και ο πήχης έχει ανέβει για τα καλά. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η νίκη θα σημαίνει πολλά περισσότερα από τους τρεις πόντους.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: