Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Αναστόπουλος: “Ο κόσμος του Άρη θέλει τίτλους”

Στο Κλεάνθης Βικελίδης θα βρεθεί για πρώτη φορά ως αντίπαλος του Άρη ο πρώην προπονητής των “κιτρίνων” και νυν του ΟΦΗ Νίκος Αναστόπουλος με αφορμή και το μεταξύ τους παιχνίδι. Ο έμπειρος τεχνικός φιλοξενήθηκε στο Aθλητικό Μetropolis και την εκπομπή Revolution τονίζοντας τα εξής:

“Οι δύο ομάδες δεν έχουν να κρύψουν τίποτα η μία από την άλλη. Είναι στο ίδιο επίπεδο. Ωστόσο ο Άρης μέσα στο Κλεάνθης Βικελίδης είναι πιο επικίνδυνος. Θα παίξει ανοιχτά μέσα στην έδρα του και επιπλέον στα έξι παιχνίδια που απομένουν θέλει τη καλύτερη συγκομιδή για να μπει στην πεντάδα. Από την άλλη εμείς είχαμε πει από την αρχή ότι θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχουμε κάποια προβλήματα της τελευταίας στιγμής και θα περιμένουμε μέχρι και αύριο για να δούμε ποιοι τελικά θα παίξουν. Και οι δύο προερχόμαστε από άσχημα αποτελέσματα. Εμείς από ήττα με τον Πανιώνιο, ένα παιχνίδι που ήταν μέσα στα πλάνα μας, και ο Άρης από μία άσχημη εμφάνιση απέναντι στον Ολυμπιακό. Βέβαια δεν πρέπει να στεκόμαστε στο χθες αλλά να κοιτάμε το σήμερα”.

Για την πορεία και τον τρόπο παιχνιδιού του Άρη: “Ο Άρης έχει συνηθίσει να παίζει αλλιώς. Εάν δεν οργανώσεις καλά την άμυνα σου δεν μπορείς να παίζεις καλά. Ο κόσμος του Άρη έχει βαρεθεί. Θέλει τίτλους. Καλό το παραμυθάκι ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο η ομάδα, αλλά δεν φτάνει. Ο Άρης, όπως και άλλες ομάδες είναι για άλλα πράγματα. Δεν αρμόζει αυτή η θέση στον Άρη”.

Για τον Καστίγιο: “Είναι πολύ επικίδνυνος. Στον αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν τα πήγε καλά, γιατί προέρχονταν από τραυματισμό”.

Για το αν προτιμά το καλό ποδόσφαιρο ή τα αποτελέσματα: “Το καλό ποδόσφαιρο είναι ωραίο, αλλά θα πρέπει να συνοδεύεται και με την ουσία. Το καλό ποδόσφαιρο είναι ανεύθυνο. Και ποια ομάδα παίζει καλό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα;
Ομάδες όπως είναι ο Άρης, ο ΠΑΟΚ, η ΑΕΚ, ο Παναθηναικός πρέπει να βάζουν στόχους. Δεν αρκεί μόνο το καλό ποδόσφαιρο".

Για την παρουσία του για πρώτη φορά στο Κλεάνθης Βικελίδης: “Αισθάνομαι πολύ ωραία. Έχω πολλούς φίλους στον Άρη. Εύχομαι να γίνει ένα καλό παιχνίδι, ανοιχτό και να κερδίσει ο καλύτερος”. 
 
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: