Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Μέσι: «Εκμεταλλευτήκαμε τις δυνάμεις μας»

Μέσι: «Εκμεταλλευτήκαμε τις δυνάμεις μας»
Την ικανοποίηση του για τη νίκη (3-1) που πέτυχε η Μπαρτσελόνα κόντρα στη Μίλαν στον επαναληπτικό αγώνα για τα προημιτελικά του Champions League εξέφρασε ο Λιονέλ Μέσι και παραδέχτηκε πως η ιταλική ομάδα δυσκόλεψε τους «μπλαουγκράνα».

«Γνωρίζαμε πως θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Άλλωστε και στον πρώτο αγώνα δυσκολευτήκαμε αρκετά. Αυτή τη φορά τα δώσαμε όλα προκειμένου να κερδίσουμε», δήλωσε ο 24χρονος επιθετικός.

Ο Αργεντινός αναγνώρισε πως οι παίκτες του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι «πάλεψαν» πολύ σκληρά, αλλά θεωρεί πως η ομάδα του έκανε «τέλεια χρήση των δυνάμεων της», ώστε να περιορίσει τις ευκαιρίες των «ροσονέρι».

«Η Μίλαν έχει σπουδαίους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποδεικνύουν την ποιότητα τους τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα όσο και στην πορεία τους στο φετινό Champions League. Εμείς γνωρίζαμε πως έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τα δυνατά μας σημεία και γι’ αυτό κερδίσαμε και πήραμε το εισιτήριο για τα ημιτελικά της διοργάνωσης», είπε ο Μέσι.

Η Μπαρτσελόνα περνάει για πέμπτη συνεχόμενη φορά στα ημιτελικά του Champions League και στην φάση των «4» θα αντιμετωπίσει είτε τη Τσέλσι είτε την Μπενφίκα, οι οποίες αγωνίζονται σήμερα στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: