Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας τα προημιτελικά»

Παπαδόπουλος: «Στόχος μας τα προημιτελικά»
Στόχος της Εθνικής Ελλάδας είναι να φτάσει στα προημιτελικά του Euro 2012, όπως δήλωσε ο Κυριάκος Παπαδόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA. «Μπορούμε να τα πάμε καλά στους ομίλους, αφού βρισκόμαστε σε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο», τόνισε ο διεθνής αμυντικός της Σάλκε. «Είμαι περήφανος για την πρόοδο μου. Νομίζω πως είναι ένα μείγμα από ταλέντο και σκληρή δουλειά, το οποίο με βοήθησε να φτάσω μέχρι εδώ», πρόσθεσε.

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA για

- την πρόκριση της Εθνικής Ελλάδας στο Euro 2012

«Η αλλαγή στην γενιά έχει γίνει πολύ καλά, κάτι που φάνηκε και στα προκριματικά. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες και είμαι πεπεισμένος πως μπορούμε να πάμε μπροστά. Θα πάμε στο Euro με στόχο τα προημιτελικά. Μπορούμε να τα πάμε καλά στους ομίλους, αφού βρισκόμαστε σε έναν πολύ ισορροπημένο όμιλο».

- τον εαυτό του

«Το γεγονός πως είμαι ο νεότερος παίκτης που έχει παίξει στην ελληνική Super League είναι φανταστικό. Είμαι περήφανος για την πρόοδο μου. Νομίζω πως είναι ένα μείγμα από ταλέντο και σκληρή δουλειά, το οποίο με βοήθησε να φτάσω μέχρι εδώ. Οι γονείς μου είναι πολύ αθλητικοί και αυτό έχει περάσει και σε εμένα. Ωστόσο, όλα αποτελούν ένα μείγμα σκληρής δουλειάς».

την αυριανή αναμέτρηση της Σάλκε με την Μπιλμπάο

«Προφανώς μετά από μια ήττα, δεν είμαστε το φαβορί. Ωστόσο θα παλέψουμε. Ήδη έχουμε δείξει αρκετές φορές πως μπορούμε να σκοράρουμε αρκετά γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: