Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Ενα πέναλτι και πολύ κόμπλέξ!!

Τώρα που όλοι είπαν την ατάκα τους σε αυτό τον άτυπο διαγωνισμό εξυπνάδας που έπεται ενός αγώνα και έβγαλαν το άχτι τους εναντίον της Μπαρτσελόνα, ας μιλήσουμε λίγο σοβαρά.
Ενα πέναλτι και πολύ κόμπλέξ
Γράφει ο Παναγιώτης Αρωνιάδης...
Ψαρώσατε, ε; Αυτά είναι τα #facts του Barcelona – Milan.
# Ναι, ήταν πέναλτι. Όχι, δεν το δίνεις, όμως. Σε καμία περίπτωση.

$ Απορία: Υπάρχει κανείς που πιστεύει πως έστω και ένας οπαδός της Μπαρτσελόνα (ο Κόκκαλης ή ο Θωμάς Μητρόπουλος εξαιρούνται) χάρηκε για αυτό το πέναλτι;
# Η Μίλαν, είναι μια πραγματικά μεγάλη ομάδα, μια εξουθενωτικά βαριά φανέλα. Δεν αποκλείστηκε λόγω διαιτησίας, όμως. Αποκλείστηκε επειδή αυτή τη στιγμή, γι’ αυτό το επίπεδο και σε σύγκριση με την Μπαρτσελόνα, όπως και να το κάνουμε, είναι λίγη.

# Τι κοινό έχει ο Παναθηναϊκός που την περασμένη σεζόν έχασε 5-1 στη Βαρκελώνη και η χθεσινή Μίλαν; Εκαναν μόνο ένα σουτ προς την εστία. Το γκολ.
& Αλήθεια, θυμάται κανείς το πέναλτι του Αμπιάτι στον Αλέξις που δεν δόθηκε στο Σαν Σίρο; Ας μην αφήσουμε, όμως μια… ασήμαντη λεπτομέρεια να χαλάσει μια ωραία ιστορία, ε;

$ Σύμφωνοι ήταν πολύ ξενερωτική η διαμαρτυρία της Μπαρτσελόνα για τον αγωνιστικό χώρο του Σαν Σίρο στο πρώτο ματς. Δεν θέλουμε τέτοια. Ας γκρινιάζει ο Μουρίνιο για τέτοια πράγματα.
# Εντάξει όλοι οι άλλοι, αλλά να μιλάει και η Ρεάλ για διαιτησία πάει πολύ.
@ Όταν ο Σάββας Θεοδωρίδης διαμαρτύρεται για σφαγή του Θρύλου είναι απλά ένας γραφικός. Όταν, όμως, ο Μουρίνιο παραληρεί, είναι o special one…

* Για να αποκτήσει το δικαίωμα να μιλήσει ο Ιμπραϊμοβιτς, θα πρέπει πρώτα να εμφανιστεί στο γήπεδο σε κάποιο πραγματικά μεγάλο παιχνίδι.
@ Αυτός ο ανυπέρβλητος παιχταράς, ο Ζέεντορφ γέρασε. Δεν αντέχει άλλο. Τι κρίμα.
$ Ο,τι κι αν λέγεται, μία ομάδα άξιζε την πρόκριση. Και αυτή ήταν η Μπαρτσελόνα.

# Αν είσαι 30something η παρακολούθηση σε πλήρη δράση μιας από τις καλύτερες ομάδες όλων των εποχών, της Μπαρτσελόνα, εντάσσεται στη λίστα με τα γεγονότα τα οποία αισθάνεσαι τυχερός που έζησες. Μαζί με τους Μπουλς του Τζόρνταν, τη Dream Team, τον Πύρρο, τον αγώνα μήκους στο Τόκιο, τον Μάικλ Τζόνσον, την κατάκτηση του Euro.
& Οσοι λανσάρουν ως στάση ζωής την εναντίωση στον ισχυρό – σαν άλλη Παπαρήγα – αντιμετωπίζουν την Μπαρτσελόνα σαν την πληγή του ποδοσφαίρου. Φαιδρό.

# Όχι η Μπαρτσελόνα δεν είναι το ποδόσφαιρο, αλλά είναι ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει το ποδόσφαιρο τα τελευταία έξι χρόνια. Εκτός αν προτιμάτε να βλέπετε Super League.
# Η Σούπερ Μπάλα δεν βλέπεται ούτε στη φυλακή. Το συνειδητοποιείς όταν ο Τσιάρτας μοιάζει με όαση σοβαρότητας στην οθόνη σου.
@ Προς MEGA: Εντάξει, ας δεχτούμε πως τα μηνύματα του κόσμου που περνούν στο πάνω μέρος της οθόνης κάνουν την «εκπομπή» πιο interactive. Δεν μπορεί τουλάχιστον ένας άνθρωπος να διορθώνει τα ορθογραφικά; Νοισάφει πηα…
@ Ασχετο, αλλά ο Αλέγκρι δεν είναι ίδιος ο Μάξιμος Μουμούρης; Και δεν είναι ανησυχητικό που θυμάμαι το πρόσωπο του Μουμούρη;
# Είσαι ο Μαλντίνι και βλέπεις να παίζει αριστερό μπακ ο Αντονίνι. Ε, δεν το γυρίζεις στον Λαζόπουλο;
% Πόσο δίκιο είχε ο Κρόιφ όταν έλεγε πως ο «Ιμπραϊμοβιτς είναι πολύ μεγάλος με τους μικρούς και πολύ μικρός με τους μεγάλους». Νιάου…
Πηγή: theinsiders.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: