Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

"Πρώτοι στα playoffs"

Tην έξοδο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ θέλει ο Μπαλάφας, με τον άσο του ΠΑΟΚ να τονίζει πως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα.
"Πρώτοι στα playoffs"
Ο διεθνής αμυντικός, που έπλεξε το εγκώμιο του Άγγελου Αναστασιάδη, μίλησε για το ματς της περασμένης Κυριακής με τον ΠΑΣ Γιάννινα, για την δική του φετινή χρονιά, αλλά και για την πορεία του ΠΑΟΚ στην εκπομπή «Ήχοι της αλάνας» του Giga Fm και τους δημοσιογράφους Έλενα Αντωνίου και Μιχάλη Μερτζιανίδη.

Για το πως βλέπει τον φετινό ΠΑΣ: «Με την αλλαγή προπονητή όλα έγιναν καλύτερα. Και με τα αποτελέσματα που έκανε βοήθησε πολύ για να μείνει η ομάδα στην κατηγορία. Ο προπονητής (σ.σ Αναστασιάδης) γνωρίζει ποδόσφαιρο και έβαλε τους πάντες στην θέση τους. Αυτή την εικόνα μου έβγαλε η ομάδα».
Για το ματς της περασμένης Κυριακής στην Τούμπα: «Θέλει και τύχη το ποδόσφαιρο. Έκανε 2 ευκαιρίες ο ΠΑΣ, πέτυχε δύο γκολ και πήρε μια μεγάλη νίκη. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς δεν κάναμε πολλά πράγματα σωστά. Υπάρχει και πίεση σε μας αλλά πάντα σε μια μεγάλη ομάδα υπάρχει πίεση και πρέπει αυτό το πράγμα να το συνηθίσουμε. Πιέζει και ο κόσμος αλλά πάντα έτσι συμβαίνει»
Για το αν χαίρεται για την πιθανή παραμονή του ΠΑΣ Γιάννινα (στο παρελθόν με την μορφή δανεισμού φόρεσε για ένα μικρό χρονικό διάστημα και την φανέλα του «Άγιαξ της Ηπείρου): «Θα χαρώ έστω κι αν ήμουν ένα εξάμηνο που δεν είχα και τις καλύτερες αναμνήσεις. Ο κόσμος κατάλαβε κάποια πράγματα και τα άλλαξε και η ομάδα εμφανίζεται προς το καλύτερο»
Για το αν είναι ικανοποιημένος για την απόδοση του: «Σε σχέση με πέρσι που δεν έπαιζα καθόλου φέτος έχω χρόνου συμμετοχής και είμαι ευχαριστημένος. Δεν επαναπαυόμαστε όμως τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για μας. Τώρα αρχίζουν τα πλέι οφ και ο στόχος μας είναι η πρώτη θέση σε αυτά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: