Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Στη Γιουβέντους ο Άλμπερτ Ρούσσος!

Κορυφαίοι σύλλογοι σε Ελλάδα και Ευρώπη ,μάχονται για να αποσπάσουν την υπογραφή του 16χρονου Άλμπερτ Ρούσσου του Διαγόρα Ρόδου, με τελευταία υποψήφια την ιταλική Γιουβέντους η οποία απέστειλε επίσημη πρόταση για δοκιμή του νεαρού άσου.
Στη Γιουβέντους ο Άλμπερτ Ρούσσος!
Πολλοί οι μνηστήρες για την περίπτωση του 16χρονου Άλμπερτ Ρούσσου ο οποίος με τις εμφανίσεις που πραγματοποιεί με την ομάδα του Διαγόρα Ρόδου έχει συγκεντρώσει τα βλέμματα επάνω του και θεωρείται ως το μεγαλύτερο ταλέντο αυτήν τη στιγμή στην Ελλάδα .
Μετά τις Μίλαν και Ολυμπιακό, σειρά παίρνει η ''Μεγάλη κυριά του Ιταλικού ποδοσφαίρου Γιουβέντους'' η οποία έστειλε αίτημα στην ΠΑΕ Διαγόρας και έτσι ο Ρούσσος στις 6 Απριλίου θα αναχωρήσει για το Τορίνο, προκειμένου να δοκιμαστεί από τη Γιουβέντους.
Σημειώνεται ότι η Μίλαν θα απαντήσει αν ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της το καλοκαίρι,ενώ απο κοντά βρίσκεται και ο Ολυμπιακός ο οποίος λόγω της αναβάθμισης που θα πραγματοποιήσει απο την νέα χρόνιά στις Ακαδημίες του θέλει να συγκεντρώσει οτι καλύτερο υπάρχει στην Ελληνική αγορά..
ΠΗΓΗ: sports-academies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: